K serija telefona donosi najbolje performanse kamere

LG Electronics (LG) je predstavio K seriju smart telefona za 2020. godinu – K61, K51S i K41S.

Uređaji sustižu sa poboljšanim kamerama, multimedijalnim funkcijama i sveukupno unapređenim performansama kako bi korisnici dobili prvoklasno iskustvo po pristupačnoj ceni.

Tri nova modela predstavljaju najbolji izbor čak i na konkurentnom tržištu, jer nadograđuju već postojeće napredne funkcije koje je LG prvi put implementirao u svoje premijum telefone.

Svaki telefon u novoj seriji ima četvorostruku zadnju kameru sa glavnom kamerom visoke rezolucije, širokougaonim objektivom, senzorom za dubinu i makro objektiv, prvi tog tipa u K seriji.

Model K61 je poslednja reč tehnike čiji glavni objektiv od 48MP nudi najveću rezoluciju, a kamera od 32MP kod modela K51C omogućava najveći broj piksela u odnosu na sve prethodne LG telefone. Nikada nije bilo lakše i zabavnije sačuvati magične trenutke uz idealnu kameru pogodnu za svaku priliku.

Model K61 nudi super oštar 6.5-inčni 19.5:9 FHD+ FullVision ekran, dok LG K51S ima nešto uži 6.5-inčni 20:9 HD+ FullVision ekran, oba sa neupadljivim izrezima za kameru. LG K41S poseduje 6.5-inčni 20:9 HD+ FullVision ekran.

Sva tri modela K serije za 2020. godinu dizajnirani su sa kinematografski proporcionalnim ekranima i tanjim okvirima u odnosu na svoje prethodnike, za još bolji, očaravajući užitak gledanja.

Kada se na sve to doda snažna baterija od 4,000mAh, DTS:X 3D Surround sistem za realističan 7.1-kanalni zvučni ugođaj sa slušalicama i izdržljivost MIL-STD-810G standarda, jasno je zašto će novi modeli LG-jeve K serije biti primamljivi korisnicima koji žele da unaprede svoja iskustva sa drugim pametnim telefonima, a da u isto vreme ne potroše mnogo novca.

„Ključne prednosti K serije LG smart telefona su napredne tehnologije i pristupačne cene“, rekao je Čeng Ma (Chang Ma), viši potpredsednik grupe za strategiju plasmana proizvoda u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. „Verujemo da će modeli serije K biti najbolji izbor u svojoj kategoriji pametnih telefona sa prednostima koje će korisnici umeti da cene“.

LG-jeva K serija biće dostupna početkom proleća u Južnoj i Severnoj Americi, a potom i na glavnim tržištima Evrope i Azije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
LG Electronics (LG) je predstavio K seriju smart telefona za 2020. godinu – K61, K51S i K41S. Uređaji sustižu sa poboljšanim kamerama, multimedijalnim funkcijama i sveukupno unapređenim performansama kako bi korisnici dobili prvoklasno iskustvo po pristupačnoj ceni. Tri nova modela predstavljaju najbolji izbor čak i na konkurentnom tržištu, jer nadograđuju već postojeće napredne funkcije koje je LG prvi put implementirao u svoje premijum telefone. Svaki telefon u novoj seriji ima četvorostruku zadnju kameru sa glavnom kamerom visoke rezolucije, širokougaonim objektivom, senzorom za dubinu i makro objektiv, prvi tog tipa u K seriji. Model K61 je poslednja reč tehnike čiji glavni objektiv od 48MP nudi najveću rezoluciju, a kamera od 32MP kod modela K51C omogućava najveći broj piksela u odnosu na sve prethodne LG telefone. Nikada nije bilo lakše i zabavnije sačuvati magične trenutke uz idealnu kameru pogodnu za svaku priliku. Model K61 nudi super oštar 6.5-inčni 19.5:9 FHD+ FullVision ekran, dok LG K51S ima nešto uži 6.5-inčni 20:9 HD+ FullVision ekran, oba sa neupadljivim izrezima za kameru. LG K41S poseduje 6.5-inčni 20:9 HD+ FullVision ekran. Sva tri modela K serije za 2020. godinu dizajnirani su sa kinematografski proporcionalnim ekranima i tanjim okvirima u odnosu na svoje prethodnike, za još bolji, očaravajući užitak gledanja. Kada se na sve to doda snažna baterija od 4,000mAh, DTS:X 3D Surround sistem za realističan 7.1-kanalni zvučni ugođaj sa slušalicama i izdržljivost MIL-STD-810G standarda, jasno je zašto će novi modeli LG-jeve K serije biti primamljivi korisnicima koji žele da unaprede svoja iskustva sa drugim pametnim telefonima, a da u isto vreme ne potroše mnogo novca. „Ključne prednosti K serije LG smart telefona su napredne tehnologije i pristupačne cene“, rekao je Čeng Ma (Chang Ma), viši potpredsednik grupe za strategiju plasmana proizvoda u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. „Verujemo da će modeli serije K biti najbolji izbor u svojoj kategoriji pametnih telefona sa prednostima koje će korisnici umeti da cene“. LG-jeva K serija biće dostupna početkom proleća u Južnoj i Severnoj Americi, a potom i na glavnim tržištima Evrope i Azije.