IFA 2022: Muuun sistem sleće u Nemačku kroz partnerstvo sa kompanijom Securitas Alert Services

Miran san je ono što svi želimo kada je u pitanju bezbednost naše porodice i imovine i njihovo dobrostanje. U domaćinstva širom Nemačke uskoro će stići novi, sveobuhvatni sistem za detekciju dima i ugljen-monoksida po imenu muuun. Ovaj sistem zamišljen je da funkcioniše na bazi pretplate a biće deo uskopojasnog interneta stvari (NB IoT). U pitanju je bezbednosno partnerstvo koje spaja najnovije tehnologije kompanije Eldes i najsavremeniji alarmni servis kompanije Securitas Alert Services.

Pametni sistem sledeće generacije za detekciju dima i ugljen-monoksida je neizmerno bolji od prosečnog dimnog alarma. Muuun sistem je razvijen kao samostalni alarmni sistem sa uskopojasnim LTE povezivanjem koji obezbeđuje živote i imovinu od požara i trovanja ugljen-monoksidom. U slučaju požara ili curenja ugljen-monoksida, tradicionalni pišteći zvuk alarma se čuje na licu mesta, dok se kod ovog sistema signal prosleđuje centru za prijem alarma kompanije Securitas. Ovo je značajna prednost u poređenju sa običnim dimnim alarmima koji imaju zvučni signal, zato što vas operateri kompanije Securitas odmah kontaktiraju i informišu o onome što se dešava u vašem domu. U slučaju da ste na poslu, ili na putovanju, ili ne možete brzo da dođete kući, poziva se lokalna vatrogasna stanica. Muuun sistem se fokusira na prevenciju pre intervencije.

Pored toga, korisnici dobijaju pristup aplikaciji MySecuritas – novom korisničkom portalu kompanije Securitas za daljinsko upravljanje servisom. Ona omogućava korisnicima da upravljaju bitnim informacijam i menjaju ih preko smartfona ili kompjutera (npr. da menjaju podatke o kontaktu ili podese dobijanje notifikacija kada se alarm oglasi).

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde