IFA 2022: Frižider koji popravlja raspoloženje

Na ovogodišnjem IFA sajmu, kompanija LG Electronics (LG) predstavila je revolucionarni MoodUP™ frižider sa LED panelima na vratima koji menjaju boju. Nakon nedavnog prezentovanja uređaja koji „stalno evoluiraju” i elegantne LG Objet kolekcije, novi frižider je još jedan primer posvećenosti kompanije LG da odgovori na postojeće i kreira nove trendove kućnih aparata.

Sa inovativnim LED panelima na vratima, LG MoodUP frižider je primer jedinstvenog dizajna za kreiranje elegantne, integrisane kuhinje. Korišćenjem LG ThinQ™ aplikacije, korisnici mogu da biraju između 22 boje za gornji i 19 boja za donji panel na vratima, što omogućava brojne promene spoljnog izgleda frižidera i kuhinjskog prostora.

Osim zadivljujućih, promenljivih boja, novi LG frižider pruža i odličan zvuk preko ugrađenog Bluetooth zvučnika koji se lako povezuje sa pametnim telefonom, tabletom ili laptopom. Kada zvučnik pušta muziku, MoodUP LED paneli mogu da menjaju boje u skladu sa ritmom, za živahniji i zabavniji rad u kuhinji.

Revolucionarni LG frižider ima i dodatne funkcije prilagođene korisnicima, poput praktičnih, šarenih notifikacija. Kada senzor na vratima frižidera otkrije da je neka fioka frižidera predugo otvorena, paneli na otvorenim vratima trepere više puta, obaveštavajući korisnike da je potrebno zatvoriti vrata i tako sprečiti gubitak hladnog vazduha i nepotrebnu potrošnju struje.

Novi frižider ima i LG AI čip za pametne kucne aparate. Integracijom napredne veštačke inteligenciju MoodUP frižider može dodatno da unapredi korisničko iskustvo upotrebom funkcijama kao što su glasovno prepoznavanje, Wi-Fi i Bluetooth povezivanje.

„Tim kompanije LG je uvek nalazio uzbudljive načine da unapredi korisničko iskustvo i ponosni smo što to ponovo radimo sa najnovijim frižiderom MoodUP“, rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Donoseći boje, muziku i praktičnost u kuhinju, integracijom najsavremenijih LG tehnologija i inovativnog dizajna, ovaj jedinstveni frižider demonstrira našu stalnu posvećenost kreiranju boljeg života kod kuće,“ dodao je Jae-cheol.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde