Sa sobnim biciklom Garmin Tacx Neo Bike Plus ostaćete u formi tokom cele zime

Dodajte ovu spravu u svoj dom i pedalajte tokom zimskih meseci.

To što ste parkirali svoj fensi drumski bicikl poslednji put do proleća ne znači da ne možete i dalje da vozite u surovim, nemilosrdnim zimskim uslovima. Pametni sobni bicikl Garmin Tacx Neo Bike Plus nudi uverljiv osećaj vožnje po drumu, superiorni menjač brzina i odlične uspone i spustove. Teško da ćete moći da rekreirate realističniji osećaj, osim ako ne uzmete baštensko crevo da se polivate vodom dok vozite.

Model Plus je suštinski unapređena verzija postojećeg modela Tacx NEO Bike. Potpuno je podesiv i reklamira se kao jedan od najtiših pametnih sobnih bicikala na tržištu. On donosi precizno merenje snage, brzine i kadence uz virtuelne menjače koji mogu da imitiraju čak i najpopularnije menjače za bicikle. Maksimalna snaga iznosi 2200 vati, a usponi mogu da idu do 25% kada želite da potrošite dodatne kalorije.

Milimetarska skala nudi dodatnu preciznost prilikom podešavanja pozicije upravljača i sedišta, tako da brzo i lako možete da promenite poziciju sedenja kada delite bicikl sa još nekim. Dva ventilatora duvaju vazduh u vas, a jačina duvanja zavisi od napora koji ulažete po pitanju snage i pulsa.

Bicikl je samostojeći, sa integrisanim ekranom od 4,5 inča na kom su jasno prikazani ključni parametri, ili možete da koristite iPad ili Android tablet pošto bicikl ima nosač za mobilne uređaje i dva USB punjača.

Preuzmite aplikaciju Taxc Training i moći ćete da pratite treninge, priključite se drugima na virtuelnim vožnjama ili vozite kroz unapred pripremljene prelepe pejzaže. Bluetooth i ANT+ povezivanje znači da ovaj pametni sobni bicikl odlično funkcioniše sa aplikacijama kao što su Zwift i TrainerRoad.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde