Prvi premium električni krosover

Mladalački i živahni karakter MINI Concept Aceman-a naglašen je ekspresivnom završnom obradom karoserije i stilski usklađenom kontrastnom bojom za krov, dok njegove proporcije iznose 4,05 metara dužine, 1,99 metara širine i 1,59 metara visine.

Maska vozila, koja je potpuno zatvorena, dobila je novu interpretaciju koja je ravno uklopljena u vozilo, a tradicionalno šestougaoni obris preoblikovan je u osmougaonu konturu.

Enterijer je unapređen inovativnim, visokokvalitetnim, održivim materijalima: površine sedišta izrađene su od pletenog recikliranog tekstila sa kontrastnim bojama koje se kombinuju sa besprekornim digitalnim kontrolama sa novim OLED ekranom kao centralnim interfejsom, dok su hromirani elementi potpuno izostavljeni.

Volan, sedišta, paneli vrata i sve druge unutrašnje površine nisu izrađene od prirodne kože, već od obnovljivih materija. Volan je presvučen tamnozelenim somot velurom i pruža prijatan osećaj pod rukom.

Konzola, koja je u centralnom delu, zalazi duboko u enterijer i predstavlja savršenu postavku za centralni interfejs, koji  je u obliku okruglog OLED ekrana i kombinuje sve funkcije instrument table i centralnog informacionog displeja.

Prvu priliku da se upozna sa novim MINI-jevim konceptom javnost će imati za vreme sajma kompjuterskih i video igara „Gamescom“ krajem avgusta u Kelnu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde