Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Vrsta kontrole i uzbuđenja koje dobijate od Sea Ray Sun Sport serije su sve samo ne tipične. Ovi čamci su dovoljno jaki da se nose sa najtežim aktivnostima, ali i savršeni za opuštanje sa prijateljima.

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod za vas ako tražite veliki brod u kome mogu da prenoće dve odrasle osobe. Ovaj kruzer za dnevne plobidbe u kokpitu ima prostranu ugaonu garnituru za koju se može zakačiti široko saputničko sedište. Takođe, možete ceo prostor da pretvorite u ogroman prostor za sunčanje.

Kabina sa velikim prozorom u plafonu i bočnim prozorima predstavlja još jedan udoban prostor za sedenje koji se za tren za pretvara u bračni krevet. Koristeći bočne jastuke, prostor za sedenje možete za čas da pretvorite u bračni ležaj. Bočni vodonepropusni otvori, svetla za čitanje i zvučnici garantuju optimalan nivo komfora.

Sea Ray Sun Sport 250 je zasnovan na proverenom koritu modela SLX 250. Sa dužinom od 7,7 i širinom od 2,6 metara, brod i dalje može da stane na prikolicu.

Međutim, za razliku od modela SLX, Sun Sport 250 nije gliser sa pramčanim kokpitom, već je kruzer za dnevne plovidbe. Visoki pramac ostavlja pregršt prostora u prostranoj kabini ispod palube. Veliki otvor obezbeđuje dotok dnevne svetlosti i svežeg vazduha, a ako želite da koristite pristupačni pramac za sunčanje, onda možete da odaberete opcionu verziju sa visokom ogradom i jastucima za ležanje. Kao i model Sun Sport 230, i ovaj kruzer za dnevne plovidbe je dostupan sa električnim vitlom.

Visokotehnološka  upravljačka  konzola Povucite kapetanovo sedište unazad i podesite volan, kako biste napravili sebi najudobniju poziciju za vožnju. Zatim podignite sedalni deo sedišta, naslonite se na njega i pustite da vam vetar mrsi kosu! Vrlo šik komandna tabla, koja ne sadrži samo Smart Craft instrumente već i moderno Bluetooth ozvučenje, takođe je osmišljena da unapredi doživljaj vožnje. DTS krmeni pogon omogućava superjednostavno i pouzdano manevrisanje i ubrzavanje. Bićete impresionirani količinom prostora u kokpitu modela Sea Ray Sun Sport 250. Elegantni sto od tikovine može da se sklopi i rotira, a sa opcionim frižiderom ne postoji ništa što može osujetiti priređivanje prelepog ručka za veliki broj ljudi. Ukoliko se ukaže potreba, robusna tenda baca hlad na ovaj prostor.

Ovaj kruzer za dnevne plovidbe pozadi ima veliku podesivu ležaljku sa integrisanim držačima za čaše kao i opcioni tuš. Dugačka krmena platforma je dostupna i sa stepenikom na izvlačenje, po želji.

Što se tiče motora, imate izbor između MerCruiser Z-drive agregata od 250, 300 ili 350 ks. Robotski kontrolisana konstrukcija obezbeđuje odličnu stabilnost tokom plovidbe po pravoj liniji. Možete da personalizu- jete svoj brod sa mnogo dodatnih opcija.

Sea Ray 250 Sun Sport specifikacije:

Dužina

7,90m

Širina

2,59m

Težina (kg)

2631

Maks. snaga

motora (Ks)

350

Kapacitet goriva (l)

284

Broj osoba

8

Broj ležaja

/

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...

PEUGEOT SCOOTER SPEEDFIGHT 4 – Najpoželjniji...

Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim hitrim stilom i sportskim specifikacija- ma praktično izumeo...

Rolls-Roice predstavlja La Rose Noire Droptail...

Glavni izvor inspiracije za ovu tamnu, hrabru i moćnu limuzinu bila je ruža Black Baccara, koja...
Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod za vas ako tražite veliki brod u kome mogu da prenoće dve odrasle osobe. Ovaj kruzer za dnevne plobidbe u kokpitu ima prostranu ugaonu garnituru za koju se može zakačiti široko saputničko sedište. Takođe, možete ceo prostor da pretvorite u ogroman prostor za sunčanje. Kabina sa velikim prozorom u plafonu i bočnim prozorima predstavlja još jedan udoban prostor za sedenje koji se za tren za pretvara u bračni krevet. Koristeći bočne jastuke, prostor za sedenje možete za čas da pretvorite u bračni ležaj. Bočni vodonepropusni otvori, svetla za čitanje i zvučnici garantuju optimalan nivo komfora. Sea Ray Sun Sport 250 je zasnovan na proverenom koritu modela SLX 250. Sa dužinom od 7,7 i širinom od 2,6 metara, brod i dalje može da stane na prikolicu. Međutim, za razliku od modela SLX, Sun Sport 250 nije gliser sa pramčanim kokpitom, već je kruzer za dnevne plovidbe. Visoki pramac ostavlja pregršt prostora u prostranoj kabini ispod palube. Veliki otvor obezbeđuje dotok dnevne svetlosti i svežeg vazduha, a ako želite da koristite pristupačni pramac za sunčanje, onda možete da odaberete opcionu verziju sa visokom ogradom i jastucima za ležanje. Kao i model Sun Sport 230, i ovaj kruzer za dnevne plovidbe je dostupan sa električnim vitlom. Visokotehnološka  upravljačka  konzola Povucite kapetanovo sedište unazad i podesite volan, kako biste napravili sebi najudobniju poziciju za vožnju. Zatim podignite sedalni deo sedišta, naslonite se na njega i pustite da vam vetar mrsi kosu! Vrlo šik komandna tabla, koja ne sadrži samo Smart Craft instrumente već i moderno Bluetooth ozvučenje, takođe je osmišljena da unapredi doživljaj vožnje. DTS krmeni pogon omogućava superjednostavno i pouzdano manevrisanje i ubrzavanje. Bićete impresionirani količinom prostora u kokpitu modela Sea Ray Sun Sport 250. Elegantni sto od tikovine može da se sklopi i rotira, a sa opcionim frižiderom ne postoji ništa što može osujetiti priređivanje prelepog ručka za veliki broj ljudi. Ukoliko se ukaže potreba, robusna tenda baca hlad na ovaj prostor. Ovaj kruzer za dnevne plovidbe pozadi ima veliku podesivu ležaljku sa integrisanim držačima za čaše kao i opcioni tuš. Dugačka krmena platforma je dostupna i sa stepenikom na izvlačenje, po želji. Što se tiče motora, imate izbor između MerCruiser Z-drive agregata od 250, 300 ili 350 ks. Robotski kontrolisana konstrukcija obezbeđuje odličnu stabilnost tokom plovidbe po pravoj liniji. Možete da personalizu- jete svoj brod sa mnogo dodatnih opcija. Sea Ray 250 Sun Sport specifikacije:

Dužina

7,90m

Širina

2,59m

Težina (kg)

2631

Maks. snaga

motora (Ks)

350

Kapacitet goriva (l)

284

Broj osoba

8

Broj ležaja

/