Montblanc 1858 Iced Sea Minya Konka Limited Edition

Monblanc proširuje kolekciju ronilačkih satova dodatkom modela 1858 Iced Sea Automatic Date inspirisanim najvišom planinom u knieskoj provincii Sečuan.

Novi model Minya Konka dolazi sa crnom, jednosmernom keramičkom koronom na kojoj je sekcija od prvih 15 minuta obojena u kontrastnu tamno-sivu boju, kao i sa 3D kolor slikom zalaska sunca iza planine Minya Konka u nijansama boje sata. Ova slika je napravljena uz pomoć posebne tehnike graviranja koja se može videti na Montblanc satovima. Gravura počinje laserskim strukturisanjem metala kako bi se napravila reljefna 3D slika koja nudi dubinu i realizam zahvaljujući nizu matiranih i sjajnih elemenata koji kreiraju poseban kontrast boja.

U ovoj novoj ograničenoj seriji od 285 primeraka – što je broj koji predstavlja deseti deo visine glečera na planini Minya Konka koji se nalazi na visini od 2.850 metara – svaki sat dolazi sa zamenjivom i prilagodljivom narukvicom od nerđajućeg čelika i crnom gumenom narukvicom sa crvenim ivicama. Nerđajući čelik i guma su izabrani zbog izdržljivosti u vodenom okruženju.

Poput drugih modela iz Montblanc 1858 Iced Sea linije, ovaj sat iz ograničene serije je ronilački instrument, usaglašen sa ISO 6425 standardom za ronilačke satove. Svi satovi su takođe prošli testiranje u Montblanc laboratoriji kako bi se obezbedilo da budu otporni na mehaničke udare, magnetna polja, temperaturu i prodor vode (otprilike do 30 bara) i da su im kopče ojačane za maksimalnu sigurnost.

Ovaj sat takođe mora da bude vidljiv u svim uslovima. Zato je Montblanc na kazaljkama, markerima i tački na keramičkoj koroni iznad 12 sati koristio beli Super-LumiNova premaz koji sija plavom nijansom u uslovima slabog osvetljenja, držeći se glečerske tematike.

Sat dolazi sa kućištem od nerđajućeg čelika prečnika 41 mm i automatskim mehanizmom koji pokazuje sate, minute i sekunde, kao i datum na tri sata.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Luksuzna Montegrappa pisaljka: Brzo pisanje nije zagarantovano

Osoba koja vozi Lamborghini možda i nema previše...

CES 2023: Squad Mobility predstavlja automobil za solarni...

Novi proizvod po imenu SQUAD radi baš ono...

Dugo očekivani JAZZ u Srbiji

Dugoočekivana, potpuno nova, HONDA Jazz je stigla na...

Ducati Futa – električni trkački bicikl

Sveže predstavljeni Ducati Futa je čistokrvni drumski bicikl...

Lexus predstavlja sledeću evoluciju flegšip limuzine

Lexus je za redizajniranu verziju svoje flegšip limuzine...

STELS 850 GUEPARD – RUSKI GEPARD

Novi flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji...

JEANNEAU LEADER 36

Sa dva motora sa krmenim pogonom, Jeanneau Leader...

Fiatov novi Google automobil vam omogućava da pričate...

Fiat je nedavno predstavio novu posebnu porodicu Fiat 500...

NAUTIČKI RADARSKI SKENERI

Radarski sistemi kompanije Raymarine vas danju i noću...

Legendarni dr Toyoda 1925-2023.

S velikom tugom obaveštavamo vas da je danas...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Novi model Minya Konka dolazi sa crnom, jednosmernom keramičkom koronom na kojoj je sekcija od prvih 15 minuta obojena u kontrastnu tamno-sivu boju, kao i sa 3D kolor slikom zalaska sunca iza planine Minya Konka u nijansama boje sata. Ova slika je napravljena uz pomoć posebne tehnike graviranja koja se može videti na Montblanc satovima. Gravura počinje laserskim strukturisanjem metala kako bi se napravila reljefna 3D slika koja nudi dubinu i realizam zahvaljujući nizu matiranih i sjajnih elemenata koji kreiraju poseban kontrast boja. U ovoj novoj ograničenoj seriji od 285 primeraka – što je broj koji predstavlja deseti deo visine glečera na planini Minya Konka koji se nalazi na visini od 2.850 metara – svaki sat dolazi sa zamenjivom i prilagodljivom narukvicom od nerđajućeg čelika i crnom gumenom narukvicom sa crvenim ivicama. Nerđajući čelik i guma su izabrani zbog izdržljivosti u vodenom okruženju. Poput drugih modela iz Montblanc 1858 Iced Sea linije, ovaj sat iz ograničene serije je ronilački instrument, usaglašen sa ISO 6425 standardom za ronilačke satove. Svi satovi su takođe prošli testiranje u Montblanc laboratoriji kako bi se obezbedilo da budu otporni na mehaničke udare, magnetna polja, temperaturu i prodor vode (otprilike do 30 bara) i da su im kopče ojačane za maksimalnu sigurnost. Ovaj sat takođe mora da bude vidljiv u svim uslovima. Zato je Montblanc na kazaljkama, markerima i tački na keramičkoj koroni iznad 12 sati koristio beli Super-LumiNova premaz koji sija plavom nijansom u uslovima slabog osvetljenja, držeći se glečerske tematike. Sat dolazi sa kućištem od nerđajućeg čelika prečnika 41 mm i automatskim mehanizmom koji pokazuje sate, minute i sekunde, kao i datum na tri sata.