Toyota TRD Pro satovi su sve, samo nisu suptilni

Toyota je udružila snage sa proizvođačem satova Original Grain iz San Dijega koji je izgradio svoju nišu koristeći drvo prikupljeno na održiv način za izradu svojih satova. Ove dve kompanije zajedno su izbacile kolekciju po imenu Solar Octane kojoj suptilnost nije jača strana. Satovi iz ove kolekcije nazvani su po narandžastoj boji koja je bila rezervisana za automobile TRD Pro Tacoma, Tundra, 4Runner i Sequoia  za 2023. godinu.

Pomalo zbunjujuće, imamo tri sata koji su nazive dobili po uzoru na tri različita paketa opreme za Toyota terence. Model nazvan po najjačem paketu opreme TRD Pro ima kućište prečnika 44 mm sa automatskim mehanizmom a napravljen je od aluminijuma i palisandrovine. Sat je dizajniran u kamuflažnom šablonu – ako se jarko-narandžasti digitalni kamuflažni izgled može tako zvati – i dolazi u sopstvenoj narandžastoj izdržljivoj kutiji. On košta 749$ i ograničen je na 250 numerisanih komada.

Model srednjeg ranga zove se TRD Off-Road, nazvan po paketu opreme koji nije izdašan kao TRD Pro ali je dalje garantuje odličnu terensku vožnju. Ovaj sat ima kućište prečnika 45 mm i solarni mehanizam a napravljen je od nerđajućeg čelika i palisandrovine. I ovaj sat ima digitalni kamuflažni print, ali makar je u ovom slučaju primarna boja crna. Cena mu je 549$ i takođe je ograničen na 250 numerisanih primeraka.

I za kraj, tu je TRD Sport, nazvan po kamionetima tjuniranim za drumsku upotrebu. On ima kućište prečnika 45 mm, solarni mehanizam i napravljen je od nerđajućeg čelika. Košta 595$ i ne pravi se u ograničenoj seriji.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde