Polydrop prikolica je postala kompatibilna sa Tesla automobilima

Jedan od najvećih problema kod svake prikolice jeste dodatni otpor vazduha koji stvara.

Kod automobila koji koriste konvencionalna goriva to samo znači još veću potrošnju.
Kod električnih vozila, smanjenje autonomije može da predstavlja ključnu razliku između stizanja ili ne stizanja do sledeće stanice za punjenje.

Polydrop P17A putnička prikolica sa nultom emisijom štetnih gasova osmišljena je kao odgovor na taj izazov ne samo sa optimizovanijom prikolicom, već sa prikolicom koja se bolje uklapa u životni stil vozača električnih automobila.

Nova generacija prikolice P17A ukrašena je sa nekoliko solarnih panela i opremljena sa mnoštvom baterija pa može da ostane „skinuta s mreže“ danima, i deluje kao da je stvorena za uparivanje sa raznim Tesla, Volt, Bolt i drugim električnim vozilima.

U pitanju je najnaprednija putnička prikolica, potpuno električna, sa nultom emisijom štetnih gasova, koju možete da nakačite na većinu vozila, uključujući električna vozila. Daje vam istinsku slobodu bez potrebe za strujom iz utičnice.

P17A prikolica je dizajnirana u obliku svemirske kapsule u kojoj se putnik oseća bezbedno i odakle sa lakoćom može da pristupi unutrašnjoj komandnoj tabli.

Bolja aerodinamika vam omogućava da putujete dalje od drugih prikolica za manje vremena i uz manje muke, posebno za električna vozila.
P17A optimizuje protok i smanjuje otpor vazduha, što za rezultat ima smanjenje otpora za 55% u odnosu na tradicionalno dizajnirane prikolice u obliku suze.

P17A je putnička prikolica zasnovana na originalnom konceptu kompanije Polydrop iz 2017. godine – redizajnirana sa razumevanjem da je posedovanje svog ličnog, udobnog, bezbednog prostora sa pouzdanim i održivim izvorom energije od ključnog značaja za relaksirajuća, ispunjujuća putovanja.

P17A je lagana putnička prikolica sa vrhunskom izolacijom i strujom koju crpi iz baterija.
Ima spoljašnjost od čistog anodiziranog aluminijuma, razne inovativne funkcije kao i elegantan, jedinstven dizajn za jedno posebno iskustvo.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde