Sportska takmičenja na QLED ekranima

Kada birate televizor morate biti realistični, jer koliko god da vam se sviđa ideja „veće je bolje”, morate uzeti u obzir i veličinu svoje sobe. Cilj je odabrati što veći televizor s obzirom na ugao gledanja, koji treba da zauzima 40 odsto vidnog polja. Takođe, tu treba uračunati i udaljenost između fotelje i televizora.

Upravo Samsung Neo QLED televizori dolaze sa velikim ekranima u neverovatnoj 4K i 8K rezoluciji, koji će pružiti osećaj kao da ste na tribinama uživo.

Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja analizira količinu svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu, možete biti sigurni da vam nijedan trenutak neće promaći dok bodrite svoj tim.

Upravo ova karakteristika omogućava prilagođavanje slike na TV-u vašem ambijentu.
Za još naprednije vizuelne detalje i realniji prikaz brine se Neo Quantum Pro 8K procesor koji pokreće veštačka inteligencija.

Inovativni Neo Quantum procesor optimizuje prikaz prilagođavajući se sportskom sadržaju na ekranu, za besprekornu i glatku sliku visoke stabilnosti.
Osim toga, nove modele Neo QLED televizora krasi milijardu preciznih nijansi, te stopostotni volumen boje koji uz pomoć Quantum.

Sportski trenuci uvek su puni adrenalina i brzine, zbog čega ćete uvek imati maksimalno glatki prenos najvažnijih delova utakmice, zahvaljujući brzini osvežavanja od 120 Hz.

A da oči ne postanu teške i umorne, tu je „Eye Care“ sertifikat koji poseduju Neo QLED televizori.
On se ne odnosi samo na izvrsni kvalitet slike, već i na brigu o korisnicima, jer je siguran i nežan za ljudsko oko.

SpaceFit tehnologija zvuka analizira okruženje, kako bi automatski podesila zvuk televizora, te vam omogućila da jednostavno uključite televizor i prepustite mu da on odradi sve ostalo za vas.

Osim toga, da zvuk bude što kvalitetniji brine se i Object Tracking Sound Pro tehnologija (OTS Pro), koja osigurava da zvuk prati radnju i prema tome ga precizno reprodukuje na zvučnicima. Active Voice Amplifier, čija je svrha da analizira buku iz okoline, te u skladu sa njom pojačava glasove na ekranu, tu je kako vam ništa ne bi otežalo i ometalo slušanje komentatora na utakmicama.

Iskoristite promotivnu ponudu gde uz kupovinu Samsung Neo QLED televizora za 2021. godinu možete dobiti i produženu garanciju u trajanju od pet godina do 30. juna 2021. Takođe, Samsung uoči velikog fudbalskog takmičenja ima akciju na velike 75’’ i 85’’ ekrane, koja traje sve do 11. jula 2021. Uz nove Neo QLED i Crystal UHD televizore na poklon se dobija i soundbar zvučnik nakon registracije kupovine na ce.promotion@samsung.com.upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

IFA 2020: LG WashTower postavlja nove standarde pranja...

Publici željnoj naprednih rešenja u obavljanju kućnih poslova,...

IFA 2022: Dometic DrawBar – novo rešenje za...

Dometic DrawBar nudi funkcionalnost prave vinske vitrine ali...

Nova dimenzija zvuka

Kompanija Samsung kao vodeći proizvođač kućnih sistema za...

TOP 5: Električni roštilji za dvorište u 2023....

Kako se leto približava, zaljubljenici u električno roštiljanje...

Sous-vide dobija veliko poboljšanje

Mellow sous-vide aparat dobija model druge generacije po...

IFA 2022: Bežični Kärcher usisivači za velike i...

Kärcher proširuje svoju ponudu bežičnih uređaja dodatkom dva...

Šta nosi budućnost personalizovane instalacije?

„Internet stvari“ (IoT) je često pominjan u skorijoj...

Gramofon sa direktnim pogonom tu je da obeleži...

Kompanija Technics još od 1965. godine širom sveta...

Rolajući televizor

U poslednje vreme veličina televizorskih ekrana i njihova...

Nova era za Premium Class OTTAVA

Technics je najavio proširenje svoje hvaljene serije Premium...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kada birate televizor morate biti realistični, jer koliko god da vam se sviđa ideja „veće je bolje”, morate uzeti u obzir i veličinu svoje sobe. Cilj je odabrati što veći televizor s obzirom na ugao gledanja, koji treba da zauzima 40 odsto vidnog polja. Takođe, tu treba uračunati i udaljenost između fotelje i televizora. Upravo Samsung Neo QLED televizori dolaze sa velikim ekranima u neverovatnoj 4K i 8K rezoluciji, koji će pružiti osećaj kao da ste na tribinama uživo. Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja analizira količinu svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu, možete biti sigurni da vam nijedan trenutak neće promaći dok bodrite svoj tim. Upravo ova karakteristika omogućava prilagođavanje slike na TV-u vašem ambijentu. Za još naprednije vizuelne detalje i realniji prikaz brine se Neo Quantum Pro 8K procesor koji pokreće veštačka inteligencija. Inovativni Neo Quantum procesor optimizuje prikaz prilagođavajući se sportskom sadržaju na ekranu, za besprekornu i glatku sliku visoke stabilnosti. Osim toga, nove modele Neo QLED televizora krasi milijardu preciznih nijansi, te stopostotni volumen boje koji uz pomoć Quantum. Sportski trenuci uvek su puni adrenalina i brzine, zbog čega ćete uvek imati maksimalno glatki prenos najvažnijih delova utakmice, zahvaljujući brzini osvežavanja od 120 Hz. A da oči ne postanu teške i umorne, tu je „Eye Care“ sertifikat koji poseduju Neo QLED televizori. On se ne odnosi samo na izvrsni kvalitet slike, već i na brigu o korisnicima, jer je siguran i nežan za ljudsko oko. SpaceFit tehnologija zvuka analizira okruženje, kako bi automatski podesila zvuk televizora, te vam omogućila da jednostavno uključite televizor i prepustite mu da on odradi sve ostalo za vas. Osim toga, da zvuk bude što kvalitetniji brine se i Object Tracking Sound Pro tehnologija (OTS Pro), koja osigurava da zvuk prati radnju i prema tome ga precizno reprodukuje na zvučnicima. Active Voice Amplifier, čija je svrha da analizira buku iz okoline, te u skladu sa njom pojačava glasove na ekranu, tu je kako vam ništa ne bi otežalo i ometalo slušanje komentatora na utakmicama. Iskoristite promotivnu ponudu gde uz kupovinu Samsung Neo QLED televizora za 2021. godinu možete dobiti i produženu garanciju u trajanju od pet godina do 30. juna 2021. Takođe, Samsung uoči velikog fudbalskog takmičenja ima akciju na velike 75’’ i 85’’ ekrane, koja traje sve do 11. jula 2021. Uz nove Neo QLED i Crystal UHD televizore na poklon se dobija i soundbar zvučnik nakon registracije kupovine na ce.promotion@samsung.com.