Sportska takmičenja na QLED ekranima

Kada birate televizor morate biti realistični, jer koliko god da vam se sviđa ideja „veće je bolje”, morate uzeti u obzir i veličinu svoje sobe. Cilj je odabrati što veći televizor s obzirom na ugao gledanja, koji treba da zauzima 40 odsto vidnog polja. Takođe, tu treba uračunati i udaljenost između fotelje i televizora.

Upravo Samsung Neo QLED televizori dolaze sa velikim ekranima u neverovatnoj 4K i 8K rezoluciji, koji će pružiti osećaj kao da ste na tribinama uživo.

Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja analizira količinu svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu, možete biti sigurni da vam nijedan trenutak neće promaći dok bodrite svoj tim.

Upravo ova karakteristika omogućava prilagođavanje slike na TV-u vašem ambijentu.
Za još naprednije vizuelne detalje i realniji prikaz brine se Neo Quantum Pro 8K procesor koji pokreće veštačka inteligencija.

Inovativni Neo Quantum procesor optimizuje prikaz prilagođavajući se sportskom sadržaju na ekranu, za besprekornu i glatku sliku visoke stabilnosti.
Osim toga, nove modele Neo QLED televizora krasi milijardu preciznih nijansi, te stopostotni volumen boje koji uz pomoć Quantum.

Sportski trenuci uvek su puni adrenalina i brzine, zbog čega ćete uvek imati maksimalno glatki prenos najvažnijih delova utakmice, zahvaljujući brzini osvežavanja od 120 Hz.

A da oči ne postanu teške i umorne, tu je „Eye Care“ sertifikat koji poseduju Neo QLED televizori.
On se ne odnosi samo na izvrsni kvalitet slike, već i na brigu o korisnicima, jer je siguran i nežan za ljudsko oko.

SpaceFit tehnologija zvuka analizira okruženje, kako bi automatski podesila zvuk televizora, te vam omogućila da jednostavno uključite televizor i prepustite mu da on odradi sve ostalo za vas.

Osim toga, da zvuk bude što kvalitetniji brine se i Object Tracking Sound Pro tehnologija (OTS Pro), koja osigurava da zvuk prati radnju i prema tome ga precizno reprodukuje na zvučnicima. Active Voice Amplifier, čija je svrha da analizira buku iz okoline, te u skladu sa njom pojačava glasove na ekranu, tu je kako vam ništa ne bi otežalo i ometalo slušanje komentatora na utakmicama.

Iskoristite promotivnu ponudu gde uz kupovinu Samsung Neo QLED televizora za 2021. godinu možete dobiti i produženu garanciju u trajanju od pet godina do 30. juna 2021. Takođe, Samsung uoči velikog fudbalskog takmičenja ima akciju na velike 75’’ i 85’’ ekrane, koja traje sve do 11. jula 2021. Uz nove Neo QLED i Crystal UHD televizore na poklon se dobija i soundbar zvučnik nakon registracije kupovine na ce.promotion@samsung.com.Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde