BUBICE BEYERDYNAMIC FREE BYRD: IZVANREDAN ZVUK I ODLIČNA BATERIJA

Za prvi pokušaj, Bayerdynamic je odradio odličan posao sa ovim bubicama

Nove Beyerdynamic Free Byrd bubice su namenjene ljudima kojima kvalitet zvuka dolazi ispred svega. One imaju bateriju koja traje izuzetno dugo, dobro aktivno potiskivanje buke i dizajn koji odstupa od standardne, dosadne formule.

Odličan kvalitet zvuka samo je polazna tačka ovog impresivnog prvog iskoraka u svet bubica. Mana Free Byrd bubica je to što imaju neintuitivne kontrole i fizički dizajn bi mogao da se ispostavi kao problematičan za ljude sa manjim ušima. Ove bubice kompanije Beyerdynamics su nešto veće i imaju ispupčen srednji deo zbog čega bi mogle biti neudobne ljudima sa manjim ušima.

Kvalitet zvuka je detaljan i jasan a ne nedostaje mu ni basa. Nigde u frekvencijskom opsegu nema zamućenosti ili grubog zvuka. Sve u vezi sa Free Byrds bubicama deluje privlačno i uglađeno. Sa Beyerdynamics mobilnom aplikacijom možete da odradite slušni test kako biste personalizovali svoj zvučni profil ili možete da odaberete jednu od unapred podešenih postavki kao što su „warm“ ili „v-shaped“ ali trenutno ne postoji način da se u potpunosti personalizuje ekvilajzer.

Što se tiče kodeka, ove Bluetooth 5.2 bubice podržavaju aptX Adaptive na Android sistemu – omogućavajući bežičnu repordukciju sa većim bitrejtom. Nažalost, Free Byrd bubice ne nude multipoint Bluetooth za povezivanje sa dva izvora zvuka istovremeno, ali prebacivanje između uređaja je vrlo brzo i ne zahteva diskonektovanje sa jednog izvora pre nego što se prebacite na drugi. Bubice imaju podršku za Fast Pair na Android uređajima, a svaku od njih možete da koristite samostalno u mono režimu. Tu je i režim niske latencije koji možete aktivirati kada igrate igrice na mobilnom uređaju a imaju i IPX4 rejting vodootpornosti što ih čini pogodnim za nošenje tokom vežbanja.

Aktivno potiskivanje buke (ANC) na bubicama Free Byrds je iznadprosečno. Postoji vrlo tih šum koji se može primetiti u potpuno tihim okruženjima. Kvalitet zvuka je zadovoljavajući ali neće vas raspametiti. U kompaniji Beyerdynamic preferiraju da puste da se vaš glas više čuje umesto da ga agresivno ograniče kako bi smanjili pozadinsku buku. To funkcioniše dobro kod poziva koje obavljate kod kuće ali i ne baš tako sjajno napolju.

Trajanje baterije je neočekivana prednost ovih bubica i one su u stanju da vam omoguće oko osam sati slušanja sa uključenim aktivnim potiskivanjem buke i do 11 sati kada je ta funkcija isključena. To je više nego dovoljno za potrebe većine ljudi, a kutija za punjenje nudi dodatnih 19 sati slušanja (sa isključenim ANC-om), tako da možete potencijalno da izvučete 30 sati slušanja u situacijama koje ne zahtevaju potiskivanje buke.

S obzirom na to da im je ovo prvi pokušaj, u kompaniji Beyerdynamic su uspeli da naprave bubice koje isporučuju fantastičan zvuk sa puno detalja i dubine, uz vrhunsku bateriju i dobro potiskivanje buke.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde