Zvuk, dizajn i funkcija – novi sve-u-jednom muzički sistem koji evoluira

Technics je otkrio novi model Premium Class OTTAVA™ f SC-C70MK2.

Technics je ovaj model kreirao tako što je dodatno rafinisao kvalitet zvuka, funkcionalnost i dizajn prethodnog modela SC-C70, kompaktnog sve-u-jednom sistema koji je veoma priznat na tržištu neobaveznog uživanja u muzici visokog kvaliteta.

SC-C70MK2 je opremljen vufer jedinicom od 8 cm i jedinicom kupastog visokotonca od 2 cm koji su ekskluzivno razvijeni za njega.

Novi visokotonac iskombinovan je sa akustičnim sočivom čiji je oblik optimizovan kako bi pružio ekspanzivniji zvuk.

Baš kao i njegov prethodnik, SC-C70MK2 ima 2.1-kanalni sistem zvučnika koji uključuje niskotonac od 12 cm.

Sistem zvučnika moćno pokreću tri jedinice Technics-ovog originalnog digitalnog pojačala, JENO Engine, kako bi reprodukovali pun zvuk koji je nezamisliv za tako kompaktnu jedinicu.

SC-C70MK2 takođe je opremljen funkcijom Space Tune koja podešava kvalitet zvuka kako bi najbolje odgovarao uslovima mesta instalacije.

Osim toga, ovaj uređaj ima ugrađeni mikrofon, tako da može da se koristi Space Tune Auto koji potpuno automatski postiže optimalno balansiran zvuk.

Ovaj sve-u-jednom muzički sistem takođe je atraktivan i prijatan sistem na pogled. Krasi ga aluminijumski gornji panel, rešetkasta prednja maska i jedinstveno ručno ležište za CD.

Dizajn visokog kvaliteta tipičan je za Technics identitet.

Jedinica vufera od 8 cm pruža znatno bolje osnovne karakteristike kao rezultat različitih poboljšanja, poput smanjene težine zvučne zavojnice, unapređenog protoka vazduha i povećane krutosti dijafragme.

Vufer pruža vrhunsku reakciju i čistoću zvuka kako bi reprodukovao zvuk srednje i visoke frekvencije koji je prijatan za uho.

Kupasta visokotonska jedinica od 2 cm koja je high-res-ready ima lakšu dijafragmu od svile kako bi pružila prelep, dugotrajan zvuk.

Štaviše, akustično sočivo optimizovano je za novi oblik visokotonca i poboljšava ekspanzivnost reprodukovanog zvuka.

SC-C70MK2 ima Space Tune Auto kako bi sa lakoćom postigao optimalno balansiran zvuk na pritisak dugmeta.

Ova funkcija meri test tonove koji se puštaju preko mikrofona koji je ugrađen u SC-C70MK2 kako bi analizirao razdaljinu do zidova i efekat odbijanja.

Pored toga, funkcija Space Tune uključuje 3 pretpodešavanja (Slobodno, Blizu zida i Blizu ugla) radi lake postavke, a takođe nudi korišćenje aplikacije Technics Audio Center za precizno podešavanje kvaliteta zvuka prema položaju slušanja.

Ako je uređaj sa ugrađenom funkcijom Google Assistant uključen u istu mrežu, Google Assistant može da se koristi za upravljanje reprodukcijom muzike i drugim funkcijama na modelu OTTAVA™ f SC-C70MK2.

Kada korisnik nema pri ruci aplikaciju za pametan telefon ili kada su mu zauzete ruke, muzika lako može da se pusti glasovnom komandom.

Zahvaljujući više zvučnika sa ugrađenom funkcijom Chromecast, različite muzičke striming usluge mogu da se puštaju u nekoliko prostorija ili različita muzika može da se pušta u svakoj od prostorija.

Pored toga, ako koristite aplikaciju Technics Audio Center i imate još Technics uređaja koji su kompatibilni sa tom aplikacijom, možete takođe da uživate u drugim izvorima muzike u više prostorija, kao što je Bluetooth, AUX, optički ulaz, USB, Internet radio, kao i OTTAVA™ f SC-C70MK2 kompatibilna striming muzika.

Osim sa CD-ovima i radijom, ovaj model je kompatibilan sa ugrađenom funkcijom Chromecast i podržava širok spektar muzičkih striming usluga.

Pored toga, takođe je kompatibilan sa uslugama Spotify Connect, Deezer i Internet radio.

On je takođe kompatibilan sa standardima AirPlay 2, Bluetooth Wi-Fi, mrežna reprodukcija, reprodukcija sa USB memorije i analogni/optički ulaz kako bi vam omogućio da uživate u različitim izvorima zvuka pomoću jedne jedinice.

Korisnički interfejs naše iOS/Android aplikacije za pametne telefone, „Technics Audio Center App“ takođe je redizajniran, pa je još lakša za korišćenje.

Na glavnoj jedinici može da se postavi do 9 pretpodešavanja, kao što su omiljene internet stanice, Spotify lista i USB pesme.
To vam omogućava slušanje omiljene muzike čak i bez pokretanja aplikacije.

Prateći elegantan izgled prethodnog modela SC-C70, novi SC-C70MK2 kombinuje visok kvalitet zvuka i prefinjen dizajn.

SC-C70MK2 je tamnosive boje kako bi stvorio još rafinisaniji dizajn.
Pored toga, dodata je i potpuno crna varijacija. Što ga više koristite, to će se više produbiti vaše uživanje u doživljaju muzike.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde