Kyocera donosi 5G telefone za poljoprivrednike

Iz ove kompanije koja proizvodi izdržljive mobilne telefone kažu da koriste nove materijale kroz koje 5G signal može da prodre.

Kompanija Kyocera može zapravo da objasni za šta služi 5G mreža.

Ovaj proizvođač izdržljivih smartfona je na CES sajmu predstavio gomilu koncept telefona i uređaja koji su zauzeli osvežavajuće pragmatičan pristup 5G tehnologiji.

Umesto da samo budu „brži“, oni imaju specifičnu upotrebu, a Kurtis Vik (Curtis Wick) iz kompanije Kyocera je rekao da njihova kompanija neće praviti ove telefone sve dok poslovni kupci ne postanu ubeđeni da im oni trebaju.

U 5G eri, Kyocera zalazi dublje u svet komercijalne upotrebe.

Specijalni 5G telefoni za tehničare u hitnoj medicinskoj službi imaju kaiš za ruku i prikačenu kameru sa stabilizatorom, tako da medicinski tehničari mogu da prenose video snimak doktorima u bolnici i uživo dobiju povratne instrukcije – a to je nešto što bi imalo veliku korist od niske latencije i velike brzine koje donosi 5G mreža.

Tablet uređaj koji Kyocera razvija za poljoprivrednike služi i kao upravljač za dron, i potencijalno može da se koristi sa posebnim softverom kako bi se pratilo zdravstveno stanje stoke i njihovo kretanje uz pomoć markera kojim ste stoka obeležava.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde