Hondin prvi vozački traktor sa elektro pogonom na baterije

Takođe je i autonomni uređaj

Rastući troškovi radne snage, kao i nedostatak iste, uticali su na mnoge industrije – uključujući i pejzažnu. Srećom, postoji tehnologija koja pomaže da se to ublaži. Jedna takva tehnologija, posebno namenjena pejzažnoj industriji, je Honda autonomni traktor za rad (AWM), koji kombinuje rezultate sečenja i udobnost za operatera sa visokom preciznošću lokacije i detekcijom prepreka.

Ova vrhunska oprema za održavanje travnjaka u potpunosti je sposobna da detektuje varijacije terena. AWM može raditi u manuelnom ili autonomnom režimu, učeći i replicirajući putanje košenja. Zahvaljujući GNSS pozicioniranju, on može tačno kreirati mapu puta za košenje koju je naučio od operatera, a zatim koristiti tu mapu i GNSS za precizno manevrisanje travnjakom.

Prototype Honda Autonomous Work Mower

Honda ima za cilj da unapredi efikasnost održavanja travnjaka i pejzažnih kompanija nudeći ekološko, nulto-emisiono rešenje. Honda planira da pokrene pilot program 2024. godine, tražeći kompanije koje će proceniti njegovu primenljivost u različitim radnim okruženjima. AWM se uklapa u Honda-inu posvećenost postizanju neutralnosti ugljenika do 2050. godine i pruža inovativno rešenje za pejzažnu industriju.

Kao što već verovatno možete da zaključite, ovo nije namenjeno za dvorište. Honda električni autonomni traktor za rad dizajniran je sa pejzažnom industrijom na umu. Ali ako imate imanje veličine Neverlanda, onda smo sigurni da će vaš baštovan biti više nego srećan da ima jedan da mu pomogne.

Prototype Honda Autonomous Work Mower

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Top 5 razloga zašto AV risiveri...

Zašto AV risiveri - Dekodiranje dekodera Kao što je već spomenuto, gotovo svi današnji AVR-ovi mogu dekodirati...

ErgoSportive pametni krevet koji prati vaš...

ErgoSportive je krevet koji automatski podešava odeljak za glavu i noge, ima ugrađene beskontaktne uređaje za...

Istražite Gillette Intimate i3, i5 kolekciju...

Uz četiri nova proizvoda, Gillette Intimate i3, i5 asortiman je osmišljen za jednostavnije, urednije i sigurnije...

Pametni bar automatski meša 1000 koktela...

Većina proizvoda za automatsko mešanje koktela koje smo videli tokom godina izgledaju pogodno samo za kuhinjski...

SwitchBot prepravlja pametne zavese da budu...

SwitchBot Curtain 3 je najnoviji kontroler pametnih zavesa koji vam omogućava da automatski, ručno ili glasovnim...

Ruarkov R410 je sjajan AiO audiofilski...

Primarno je dizajniran sa streaming opcijom na umu, ali vlasnici će ipak moći da povežu legacy...

Dajte zvuku boju!

Lepo kod hi-fi sistema je njihova modularnost; mnogi audio entuzijasti uživaju u nadogradnji različitih komponenti deo...

Novi Marantz Stereo 70s je AV...

Kada se radi o kućnom bioskopu, većina ljudi želi da se što više približi iskustvu iz...

Zaboravite na staromodne gramofone → RokBlok...

Svako ko je ikada imao kolekciju ploča zna da ti tanki diskovi nisu samo zastareli način...

Izvanredno stilizovani zvučnik Bang & Olufsen...

Najnoviji bežični zvučnik kompanije Bang & Olufsen je oličenje izraza „mali, ali moćan“. Bang & Olufsen...
Rastući troškovi radne snage, kao i nedostatak iste, uticali su na mnoge industrije - uključujući i pejzažnu. Srećom, postoji tehnologija koja pomaže da se to ublaži. Jedna takva tehnologija, posebno namenjena pejzažnoj industriji, je Honda autonomni traktor za rad (AWM), koji kombinuje rezultate sečenja i udobnost za operatera sa visokom preciznošću lokacije i detekcijom prepreka. Ova vrhunska oprema za održavanje travnjaka u potpunosti je sposobna da detektuje varijacije terena. AWM može raditi u manuelnom ili autonomnom režimu, učeći i replicirajući putanje košenja. Zahvaljujući GNSS pozicioniranju, on može tačno kreirati mapu puta za košenje koju je naučio od operatera, a zatim koristiti tu mapu i GNSS za precizno manevrisanje travnjakom.
Prototype Honda Autonomous Work Mower
Honda ima za cilj da unapredi efikasnost održavanja travnjaka i pejzažnih kompanija nudeći ekološko, nulto-emisiono rešenje. Honda planira da pokrene pilot program 2024. godine, tražeći kompanije koje će proceniti njegovu primenljivost u različitim radnim okruženjima. AWM se uklapa u Honda-inu posvećenost postizanju neutralnosti ugljenika do 2050. godine i pruža inovativno rešenje za pejzažnu industriju. Kao što već verovatno možete da zaključite, ovo nije namenjeno za dvorište. Honda električni autonomni traktor za rad dizajniran je sa pejzažnom industrijom na umu. Ali ako imate imanje veličine Neverlanda, onda smo sigurni da će vaš baštovan biti više nego srećan da ima jedan da mu pomogne.
Prototype Honda Autonomous Work Mower