Husqvarna Xcite Zero-Turn kosilice imaju kontrole na dršci

Ako imate veliko dvorište ali i dalje preferirate da zasučete rukave jer to ima terapeutski uticaj na vas, ili ste samo dobar poslodavac koji želi da obezbedi najbolju opremu za svog zaposlenog/baštovana, onda ćete se verovatno oduševiti Husqvarna Xcite Zero-Turn kosilicama Z350 i Z380.

Ove nove kosilice koriste Smooth Ride tehnologiju kompanije Husqvarna za personalizovani komfor, kao i najbolje vešanje u klasi sa podesivim oprugama koje nude 10 podešavanja udobnosti i sistem četvorostrukom vezom za glatku vožnju bez poskakivanja. Oba modela dolaze sa premijum sedištem (15 inča na modelu Z350 i 18 inča na modelu Z380).

Od drugih funkcija vrednih pomena tu su all-terrain gume, nosač noževa od 54 inča, sistem za podizanje pritiskom stopala, izbor od 12 pozicija visine sečenja, polica za prenošenje manjih predmeta, pristup bateriji koji ne zahteva alate, LED farovi, više tačaka za pričvrščivanje za prevoz u prikolici i LCD digitalnu komandnu tablu sa pokazivačem goriva za lako praćenje statistike košenja, dobijanje podsetnika za servis i proveru nivoa goriva.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde