Zwift je predstavio „Zwift Play“ kontrolere i omogućio upravljanje tokom vožnje

Kontroleri koji se montiraju na ručke kormana uključuju ručicu kočnice i eliminišu potrebu za pratećom aplikacijom.

Zwift Play je par kontrolera napravljenih po uzoru na gejming hardver koji se obmotavaju oko zakrivljenih ručki na kormanu bicikla. Naslonite šake na ručke, možda za nijansu bliže sebi nego kada zapravo koristite kočnice, i dobijate novi način za korišćenje platforme Zwift tokom vožnje.

Što se tiče fizičke forme, kontroleri su identični i imaju po četiri dugmeta plus papučicu. Dugmići stoje na malim policama sa unutrašnje strane ručke – sa leve strane nalaze se zbijeni gumeni dugmići sa strelicama dok se sa desne strane nalaze dugmići obeleženi slovima. Papučice su smeštene ispred zakrivljenja ručke kormana, iza ručice kočnice i pomeraju se levo ili desno. Gumeni držač drži kontrolere na mestu.

Papučicama se skreće tako što ih povlačite u smeru u kom želite da idete a kočite tako što ih pritisnete. Interakcija sa korisničkim interfejsom obavlja se preko strelica za navigaciju dok dugmići na desnom kontroleru služe za biranje opcija ili povratak na prethodni meni. Kontroleri imaju direktne dugmiće za funkcije „ride on“, „power up“, biranje rute i vršenje izmena tokom treninga. Tu je i novi akcioni meni sa raznim opcijama kojima možete lako pristupiti.

Upravljanje je po difoltu omogućeno u potpunosti, a kao deo te promene, Zwift je jasno stavio do znanja da je to pravac u kom će se igrica razvijati u budućnosti, ali to ne znači da neće biti još novina i promena. U početku će svaka trka imati opciju za promenu pretpostavljenih podešavanja i povratak na vožnju bez upravljanja, samo upravljanje ili mešovito iskustvo. Budućnost je otvorena u zavisnosti od toga kako se stvari budu razvijale.

Uređaj za upravljanje ne predstavlja definitivnu prednost za vozače. Iako postoji potencijal za postizanje boljeg vremena usled odabira boljih linija kretanja i korišćenja zavetrine, on takođe nosi i veću odgovornost. Bez uključenog skretanja, probijanje kroz masu zavisi isključivo od toga koliko jako vrtite pedale u kombinaciji sa fizikom unutar igrice, kao što je to do sada bio slučaj.

Zwift Play hardver je dostupan isključivo preko sajta Zwift.com/play.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TESTIRALI SMO: SEA RAY SPX 230 OB –...

Sea Ray SPX 230 OB je gliser sa...

Leteća jahta je tu da vas reši muke...

Kompanija AirYacht napravila je hibridno vozilo koje kombinuje...

TEST: Rolls-Royce Cullinan – Kul i veoma luksuzan

Kakav je utisak voziti luksuzne primerke automobila od...

40 godina PANDE

Nova Panda proslavlja svojih prvih 40 godina, i...

Jeanneau: Naši dizajneri

Kompanija Jeanneau je poznata po eleganciji svojih brodova....

Ovo je mali automobil godine!

Na osnovu glasova potrošača i užeg izbora istaknutih...

Pesme motora: simfonija V12

Serija video intervjua kompanije Lamborghini po imenu Pesme...

Koliko god bismo mi voleli da on to...

Kako kompanija koja se bavi dizajniranjem automobila uči...

Seiko Prospex Speedtimer Oregon22 Limited Edition SRQ041

Kućište od nerđajućeg čelika ojačano je ultračvrstim premazom,...

Panerai Submersible S Brabus Verde Militare PAM01283

Saradnja između kompanije Panerai i nemačke specijalizovane tjuning...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Zwift Play je par kontrolera napravljenih po uzoru na gejming hardver koji se obmotavaju oko zakrivljenih ručki na kormanu bicikla. Naslonite šake na ručke, možda za nijansu bliže sebi nego kada zapravo koristite kočnice, i dobijate novi način za korišćenje platforme Zwift tokom vožnje. Što se tiče fizičke forme, kontroleri su identični i imaju po četiri dugmeta plus papučicu. Dugmići stoje na malim policama sa unutrašnje strane ručke - sa leve strane nalaze se zbijeni gumeni dugmići sa strelicama dok se sa desne strane nalaze dugmići obeleženi slovima. Papučice su smeštene ispred zakrivljenja ručke kormana, iza ručice kočnice i pomeraju se levo ili desno. Gumeni držač drži kontrolere na mestu. Papučicama se skreće tako što ih povlačite u smeru u kom želite da idete a kočite tako što ih pritisnete. Interakcija sa korisničkim interfejsom obavlja se preko strelica za navigaciju dok dugmići na desnom kontroleru služe za biranje opcija ili povratak na prethodni meni. Kontroleri imaju direktne dugmiće za funkcije „ride on“, „power up“, biranje rute i vršenje izmena tokom treninga. Tu je i novi akcioni meni sa raznim opcijama kojima možete lako pristupiti. Upravljanje je po difoltu omogućeno u potpunosti, a kao deo te promene, Zwift je jasno stavio do znanja da je to pravac u kom će se igrica razvijati u budućnosti, ali to ne znači da neće biti još novina i promena. U početku će svaka trka imati opciju za promenu pretpostavljenih podešavanja i povratak na vožnju bez upravljanja, samo upravljanje ili mešovito iskustvo. Budućnost je otvorena u zavisnosti od toga kako se stvari budu razvijale. Uređaj za upravljanje ne predstavlja definitivnu prednost za vozače. Iako postoji potencijal za postizanje boljeg vremena usled odabira boljih linija kretanja i korišćenja zavetrine, on takođe nosi i veću odgovornost. Bez uključenog skretanja, probijanje kroz masu zavisi isključivo od toga koliko jako vrtite pedale u kombinaciji sa fizikom unutar igrice, kao što je to do sada bio slučaj. Zwift Play hardver je dostupan isključivo preko sajta Zwift.com/play.