Novi Cadillac Escalade sa P-OLED kokpitom

Potpuno novi Cadillac Escalade za 2021. godinu poseduje tehnologiju P-OLED kompanije LG Electronics.
Korišćenje ove tehnologije označava prvu ikad upotrebu zakrivljenog OLED displeja u vozilu.

P-OLED displej je središnji deo potpuno novog dizajna Cadillac-ovog SUV-a i prvo vozilo koje ima LG-jevo rešenje P-OLED Digital Cockpit Solution (DCS.).

Displej od 38 inča se sastoji od tri odvojena P-OLED displej panela, s tim da je dijagonala najvećeg 16,9 inča.

Tri zakrivljena ekrana se sastoje od nadzorne ploče (IPC) za prikaz osnovnih informacija u vezi sa vozilom i integrisane središnje konzole (ICS) koja služi kao infotainment displej za audio, video i navigacioni sadržaj.

Napredni sistem uključuje karakteristike kao što su navigacija sa proširenom stvarnošću, kao i noćni vid, a sve ih pokreće softver koji je razvio LG.
Napredni softver kompanije LG usklađen je sa sigurnosnim nivoom ASIL i zadovoljava međunarodne ISO standarde za funkcionalnu sigurnost vozila.

Široki ugao gledanja, zakrivljenost i impresivna grafika čine P-OLED ekran u vozilu mnogo intuitivnijim za vozače.

Visok nivo fleksibilnosti i neuporedivo mala debljina OLED tehnologije atraktivne su i proizvođačima vrhunskih automobila koji uvode inovacije za onu publiku koja ih sa zadovoljstvom prihvata.

„Premijera ove tehnologije kod poznatog brenda kao što je Cadillac nije samo čast, već potvrđuje da su naša rešenja za automobile među najboljima koje industrija može da ponudi“, rekao je Kim Jin-jong (Kim Jin-yong), predsednik kompanije LG Vehicle Component Solutions. „Godine znanja i iskustva koje je LG prikupljao postajući lider na području OLED televizora sada ćemo primeniti na poboljšanje iskustva u automobilu”.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...
Potpuno novi Cadillac Escalade za 2021. godinu poseduje tehnologiju P-OLED kompanije LG Electronics. Korišćenje ove tehnologije označava prvu ikad upotrebu zakrivljenog OLED displeja u vozilu. P-OLED displej je središnji deo potpuno novog dizajna Cadillac-ovog SUV-a i prvo vozilo koje ima LG-jevo rešenje P-OLED Digital Cockpit Solution (DCS.). Displej od 38 inča se sastoji od tri odvojena P-OLED displej panela, s tim da je dijagonala najvećeg 16,9 inča. Tri zakrivljena ekrana se sastoje od nadzorne ploče (IPC) za prikaz osnovnih informacija u vezi sa vozilom i integrisane središnje konzole (ICS) koja služi kao infotainment displej za audio, video i navigacioni sadržaj. Napredni sistem uključuje karakteristike kao što su navigacija sa proširenom stvarnošću, kao i noćni vid, a sve ih pokreće softver koji je razvio LG. Napredni softver kompanije LG usklađen je sa sigurnosnim nivoom ASIL i zadovoljava međunarodne ISO standarde za funkcionalnu sigurnost vozila. Široki ugao gledanja, zakrivljenost i impresivna grafika čine P-OLED ekran u vozilu mnogo intuitivnijim za vozače. Visok nivo fleksibilnosti i neuporedivo mala debljina OLED tehnologije atraktivne su i proizvođačima vrhunskih automobila koji uvode inovacije za onu publiku koja ih sa zadovoljstvom prihvata. „Premijera ove tehnologije kod poznatog brenda kao što je Cadillac nije samo čast, već potvrđuje da su naša rešenja za automobile među najboljima koje industrija može da ponudi“, rekao je Kim Jin-jong (Kim Jin-yong), predsednik kompanije LG Vehicle Component Solutions. „Godine znanja i iskustva koje je LG prikupljao postajući lider na području OLED televizora sada ćemo primeniti na poboljšanje iskustva u automobilu”.