IFA 2022: Praktično i zgodno baštovansko rešenje za zauzete ljude

Smart Garden omogućava ljudima da gaje sopstveno povrće tokom cele godine.

Tiiun, što na korejskom znači „izniknuti“, je prikladno ime za najnoviji LG uređaj koji omogućava čak i apsolutnim početnicima da uzgajaju povrće, bilje pa čak i cveće iz udobnosti svog doma, tokom cele godine. Elegantnog dizajna i izuzetno jednostavna za upotrebu, ova poslednja u nizu lifestyle inovacija kompanije LG nudi sve prednosti prave bašte bez brige o štetočinama ili nepovoljnim vremenskim uslovima.

Osmišljen kao potpuno samostalna jedinica, LG Tiiun ima dve police na svakoj od kojih možete da postavite do šest paketa semena kao i tri različite vrste pribora za baratanje semenom. Svaki paket semena ima 10 rupa za klijanje pa korisnici mogu istovremeno da uzgajaju različito povrće i bilje i za svega četiri do osam nedelja dobiju domaće proizvode, brzo i uz manje nereda zahvaljujući magiji tehnologije i ekspertizi kompanije LG.

Moderni pametni sistem za baštovanstvo oslanja se na tehnološku ekspertizu kompanije LG u različitim kategorijama kućnih aparata kako bi isporučio pouzdane rezultate i većinski automatizovani proces uzgajanja koji ne zahteva poseban napor, koristeći različite tehnologije razvijene tokom decenija proizvodnje naprednih frižidera, prečišćivača vode i ventilacionih sistema.

Oslanjajući se na renomirani inverter kompresor kompanije LG, sistem za fleksibilnu kontrolu atmosferskih uslova (Flexible Weather Control System) precizno prilagođava unutrašnju temperaturu u uređaju Tiiun kako bi se stvorili optimalni uslovi za organski rast. Pored toga što automatski reguliše temperaturu i svetlost kako bi imitirao prirodni ciklus tokom dana, ovaj pametni sistem za baštovanstvo kompanije LG zaliva biljke osam puta u 24 sata dok automatski sistem za zalivanje obezbeđuje idealnu količinu vlage koja je neophodna da se seme transformiše u zdrave biljke i živopisno cveće.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde