IFA 2019: Samsung QLED 8K TV kreira vašu budućnost

Samsung je napunio 50 godina. Tada je pravio male crno-bele televizore, a sada je lider u braon tehnici. Na IFa sajmu su predstavljeni novi QLED televizori.

Svi podržavaju HDR+, imaju osvetljenje do 5000 nita, i 100 odsto opseg boja. Osnovno pravilo u konzumiranju TV sadržaja je da je uz veći kran bolje iskustvo.
Više od pola prodatih televizora, tačnije 60 odsto, su dijagonale 75 i više inča. Zato nas u bliskoj budućnosti čekaju još veće dijagonale od 82, 85 i 98 inča.

Prošle godine je lansiran novi Samsung QLED 8K TV i od tada je ukupna prodaja QLED televizora porasla za 200 odsto.

Pozitivna reakcija na QLED televizore visokog kvaliteta i velikog ekrana dovela je do prodaje više od dva miliona uređaja u prvoj polovini godine.
Kako bi ova serija bila dodatno unapređena, postojećim Samsung QLED uređajima od 65, 75, 82 i 85 inča, pridružiće se i verzija od 55 inča.

QLED 8K TV sa dijagonalom od 55 inča u septembru će biti dostupan globalno.
Ovim novitetom i još širim dijapazonom dimenzija optimalnih za svaki dom, Samsung je uspešno odgovorio na zahteve potrošača sa većim izborom.

Nova varijanta nudi vrhunske pogodnosti koje odlikuju QLED 8K TV seriju, uključujući dubinu i besprekoran kvalitet slike, stopostotni volumen boje, kao i revolucionarnu tehnologiju baziranu na veštačkoj inteligenciji.

Bez obzira na to da li korisnici omiljeni sadržaj gledaju putem striming platforme, preslikavanja ekrana ili HDMI i USB kabla, Quantum Processor 8K detektuje sadržaj niže rezolucije i izoštrava ga, tako da dostigne 8K kvalitet.

Olimpijada 2020. će biti emitovana u 8K rezoluciji. Da li ste spremni? Samsung je među osam glavnih članova 8K asocijacije, osnovane radi promocije 8K sadržaja, edukacije potrošača i profesionalaca o 8K ekosistemu, ohrabruje provajdere usluga (posebno OTT), olakšava komunikaciju unutar 8K ekosistema, razvija početne tehničke zahteve za 8K ulazni signal, i razvija početne 8K TV kategorije i specifikacije za kvalitet slike.

Sasmung je spreman za 8K sadržaj.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TOP 5: Bežični ruteri u 2019.!

U doba surfovanja, strimovanja, igranja video igara i...

Tehnološka lepota

Najbrže rastući svetski tech-brend ne prestaje da hakuje...

Napravite dužinu kabla koja vam je potrebna

Sve dok kabel koji može da menja dužinu...

Cambridge Audio Evo 75 i Evo 150 elegantno...

Da, zvuk je bitan pri razmatranju striming sistema,...

Yamaha koncept pretvara smartfon u gramofon

Već možete da pretvorite svoj smartfon u pojačalo...

Šta nosi budućnost personalizovane instalacije?

„Internet stvari“ (IoT) je često pominjan u skorijoj...

KEF R Series Meta zvučnici sadrže materijal koji...

Britanski proizvođač audio opreme KEF predstavio je novu...

LG XBOOM Go PL zvučnici stigli u Srbiju

LG XBOOM Go PL serija zvučnika sa Meridian...

Samsung Bespoke Infinite Line: Novi frižider sa savršenim...

Novi Samsung ugradni frižider je u ponudi sa...

Novi Technics SA-C600 Compact Network CD risiver

Model SA-S600 popunjava prazninu između univerzalnog sistema zvučnika...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Samsung je napunio 50 godina. Tada je pravio male crno-bele televizore, a sada je lider u braon tehnici. Na IFa sajmu su predstavljeni novi QLED televizori. Svi podržavaju HDR+, imaju osvetljenje do 5000 nita, i 100 odsto opseg boja. Osnovno pravilo u konzumiranju TV sadržaja je da je uz veći kran bolje iskustvo. Više od pola prodatih televizora, tačnije 60 odsto, su dijagonale 75 i više inča. Zato nas u bliskoj budućnosti čekaju još veće dijagonale od 82, 85 i 98 inča. Prošle godine je lansiran novi Samsung QLED 8K TV i od tada je ukupna prodaja QLED televizora porasla za 200 odsto. Pozitivna reakcija na QLED televizore visokog kvaliteta i velikog ekrana dovela je do prodaje više od dva miliona uređaja u prvoj polovini godine. Kako bi ova serija bila dodatno unapređena, postojećim Samsung QLED uređajima od 65, 75, 82 i 85 inča, pridružiće se i verzija od 55 inča. QLED 8K TV sa dijagonalom od 55 inča u septembru će biti dostupan globalno. Ovim novitetom i još širim dijapazonom dimenzija optimalnih za svaki dom, Samsung je uspešno odgovorio na zahteve potrošača sa većim izborom. Nova varijanta nudi vrhunske pogodnosti koje odlikuju QLED 8K TV seriju, uključujući dubinu i besprekoran kvalitet slike, stopostotni volumen boje, kao i revolucionarnu tehnologiju baziranu na veštačkoj inteligenciji. Bez obzira na to da li korisnici omiljeni sadržaj gledaju putem striming platforme, preslikavanja ekrana ili HDMI i USB kabla, Quantum Processor 8K detektuje sadržaj niže rezolucije i izoštrava ga, tako da dostigne 8K kvalitet. Olimpijada 2020. će biti emitovana u 8K rezoluciji. Da li ste spremni? Samsung je među osam glavnih članova 8K asocijacije, osnovane radi promocije 8K sadržaja, edukacije potrošača i profesionalaca o 8K ekosistemu, ohrabruje provajdere usluga (posebno OTT), olakšava komunikaciju unutar 8K ekosistema, razvija početne tehničke zahteve za 8K ulazni signal, i razvija početne 8K TV kategorije i specifikacije za kvalitet slike. Sasmung je spreman za 8K sadržaj.