CES 2023: Bespoke Infinite Line povećava vrednost vašeg enterijera

Kompanija Samsung Electronics najavila globalno lansiranje Bespoke Infinite Line frižidera na odabranim tržištima širom sveta. Bespoke Infinite Line frižider će se do kraja godine proširiti na globalnom tržištu, uključujući UK, Nemačku, Italiju, Francusku, zemlje Beneluksa, kao i Meksiko, Tajland i Australiju.

„Svako proširenje Bespoke linije donosi nove prednosti prilagođavanja iskustva većem broju korisnika“, izjavio je Džun Hua Li, izvršni potpredsednik i direktor iskustva korisnika u segmentu digitalnih kućnih aparata u kompaniji Samsung Electronics. „Zahvaljujući kombinaciji visokokvalitetnih materijala i modularnog dizajna, Bespoke Infinite Line frižider uvodi prepoznatljivu prilagodljivost Bespoke linije u u premijum sektor kućnih aparata i nudi savršenu mešavinu stila i performansi.“

 Kao Bespoke frižider, Bespoke Infinite Line frižider prirodno ima modularni dizajn koji se može prilagoditi i kombinovati u skladu sa potrebama korisnika. Infinite Design pruža dodatnu raznovrsnost jer garantuje da će frižider ostati moderan bez obzira kako se potrebe korisnika menjaju. Jednostavnih linija i glatke površine, sivo-bež boje i sa elegantnim ivicama u boji starog zlata, Bespoke Infinite Line frižider se ističe u svakom enterijeru i nikada ne izlazi iz mode.

Spoljašnost frižidera je napravljena od premijum aluminijuma koji je otporniji na udarce i ogrebotine i omogućava lako uklanjanje mrlja i fleka. Unutrašnjost je svetla i dodatno unapređena crnom metalnom pločom za hlađenje i dubinskim osvetljenjem – karakteristikama koje odražavaju elegantnu ravnotežu forme i funkcije ovog frižidera.

Podrška za funkciju SmartThings kućni somelije korisnicima nudi bogatije i ukusnije iskustvo obroka. Kao deo aplikacije SmartThings, SmartThings kućni somelije olakšava odlaganje vina tako što analizira vinske etikete i nudi detalje o optimalnim uslovima čuvanja. U kombinaciji sa funkcijom SmartThings kuvanje, ova usluga preporučuje savršenu hranu za uparivanje sa vinom, kao pravi somelije.

Za više informacija o Bespoke Infinite Line frižideru posetite Samsung.com

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde