Marshall slavi 60. godišnjicu sa Black Diamond proizvodima ograničene serije

Kao što je i očekivano, specifikacije i funkcije su iste kao kod modela iz redovne serije, a izmene su kozmetičke. Takozvana „Black diamond“ završna obrada je prilično suptilna, naročito kod MOTIF A.N.C. bubica koje imaju Marshall logo na kutiji za punjenje i na svakoj od bubica u mat-crnoj boji umesto mat-beloj. Pored toga, ispis „EST. 1962“ koji je bio u boji mesinga sada je takođe u mat-crnoj boji.

S druge strane, slušalice Marshall Monitor II A.N.C imaju više razlika u odnosu na standardno izdanje. Za početak, sada dolaze sa kutijom za nošenje umesto platnene vrećice. Kao i kod bubica, sav Marshall brending odrađen je u mat-crnoj boji.

Mesingani kontrolni točkić na školjci takođe je u mat-crnoj boji. Glatka koža sa unutrašnje strane nosača školjki sada je zamenjena kožom sa dijamantskim šablonom i utisnutim rečima „DIAMOND JUBILEE 60 YEARS OF MARSHALL“.

I za kraj, zvučnik Emberton u Black Diamond izvedbi takođe je „zacrnjen“. Osim indikatora za napon i bateriju, sve što prethodno nije bilo u crnoj boji, sada je u crnoj boji. To podrazumeva i Marshall logo na mrežici zvučnika, oznakama kontrola sa gornje strane kao i samom kontrolnom dugmetu. Kontrolno dugme ima nešto drugačiji dizajn. Dok standardni model ima mesingano dugme, novo dugme je sjajni osmougao sa zasečenim ivicama.

Black Diamond završna obrada završava se sa utisnutim amblemom „DIAMOND JUBILEE 60 YEARS OF MARSHALL“ sa strane.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde