IFA 2022: MEATER pametni bežični termometar za meso donosi kuvanje 2.0!

Jednostavno se povežite na mobilni uređaj i pustite da ukusna kreativna inspiracija poteče.

Ultrapametni MEATER pametni bežični termometar za meso je poželjni gedžet koji je dizajniran da unapredi doživljaj kuvanja u skladu sa modernim, mobilnim životnim stilom. Kompanija MEATER je napravila i konstantno razvija svoju aplikaciju koja sadrži pametni vođeni sistem za kuvanje sa kojim korisnici dobijaju jela restoranskog kvaliteta svaki put.

Nakon što povežete MEATER na bilo koji smartfon ili tablet, patentirana MEATER tehnologija daje procenu za vreme kuvanja, konstantno nadgleda temperaturu okruženja i unutrašnju temperaturu dok se meso peče i obaveštava vas preko mobilnog uređaja kada je postignuto savršenstvo. Uređaj nije komplikovan za korišćenje, tako da korisnici ne moraju da budu vični tehnologiji da bi ga koristili, ali ima dosta funkcija pa možete da eksperimentišete dok pripremate meso.

Potpuno bežični pametni termometar za meso eliminiše stresiranje zbog nedovoljno ispečenog ili prepečenog mesa, i garantuje da će obrok biti apsolutno savršeno pripremljen. Sa MEATER termometrom korisnici mogu da peku sve vrste odrezaka sa maksimalnim samopouzdanjem i bez bockanja i proveravanja. On takođe omogućava korisnicima da se koncentrišu na pripremu ostatka ručka, provođenje vremena sa porodicom i prijateljima ili na relaksaciju umesto da non stop gledaju u meso.

Korisan tokom cele godine, MEATER je odličan za pečenje na otvorenom i must-have alatka u kuhinji kad god je meso na meniju. Sa MEATER termometrom uvek ćete imati pouzdane, sočne i zadovoljavajuće rezultate, bilo da pripremate neko pečenje, biftek ili ručak u prirodi.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde