IFA 2022: Da li znate čemu služi Aiper?

Najbolji bežični robotski čistač bazena dobija poboljšanje u vidu potpuno nove serije koja čisti brže i efikasnije.

Aiper, globalni proizvođač inovativnih, bežičnih robotskih čistača bazena, premijerno je prestavio novu Dive seriju čistača na sajmu IFA 2022. Ova serija koja se sastoji iz dva nova proizvoda – Dive E i Dive A – donosi nove, unapređene sposobnosti kao što su duže vreme rada, kraće vreme punjenja i veća površina čišćenja, tako da vlasnici bazena mogu više vremena da provedu uživajući u svojim bazenima umesto u čišćenju.

Pored novih funkcija, svaki proizvod iz Dive serije opremljen je i žiroskopskom tehnologijom kompanije Aiper i dual-drive motorima za efikasno čišćenje, a poseduje i mogućnost samostalnog parikranja za dodatnu praktičnost, LED indikatore za lako proveravanje statusa čišćenja i najlonsku kutiju koja se lako pere i iznova koristi, oslobađajući vas petljanja sa vrećama ili korpama.

Ovi čistači takođe koriste pametno planiranje putanje, tehnologiju za automatsko skretanje i litijumsku bateriju – što ih čini ekološkom alternativom u odnosu na druge čistače.

Model Dive E je dinamičniji od postojećih Aiper proizvoda i ima posebne funkcije kao što su vreme rada do 90 minuta, dual-drive motor za moćne performanse, vreme punjenja od 3 sata i malu masu koja mu omogućava da čisti bazene u zemlji ili iznad zemlje do površine od 80 m2. Sličan, ali nešto jači, model Diva A može da radi do 120 minuta, puni se za 2 sata i može da čisti bezene u ili iznad zemlje do površine od 120 m2.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde