TOP 5: Električni roštilji za dvorište u 2023. godini

Kako se leto približava, zaljubljenici u električno roštiljanje sa nestrpljenjem čekaju dolazak najnovijih modela. Od kompaktnih i prenosivih, do velikih i moćnih aparata, među električnim roštiljima može se naći za svakog po nešto.

Weber Q2400

Jedan od najpopularnijih noviteta je električni roštilj Weber Q2400. Ovaj elegantni model lepog dizajna ima površinu za roštiljanje od 0,18 m2 i snagu od 1.560 vati, dovoljnu za brzo i ravnomerno pečenje vašeg omiljenog mesa, povrća i druge hrane. Weber Q2400 je napravljen od livenog aluminijuma sa porcelanski emajliranom rešetkom od livenog gvožđa za izdržljivost i dugovečnost.

Glavne karakteristike:

 1. Aluminijumske obloge koje sprečavaju rasipanje toplote
 2. Ukloniva posuda za kapanje masti olakšava čišćenje
 3. Prenosive dimenzije čine ga savršenim za roštiljanje bilo gde
 4. Samo utaknite kabel od 2 metra i počnite da roštiljate

KUPI WEBER Q2400  

Cuisinart CGG

Za one koji traže lakše prenosivu opciju odličan izbor mogao bi da bude prenosivi samostojeći plinski roštilj Cuisinart CGG-180T Petit Gourmet. Sa površinom za roštiljanje od 0,09 m2 i moćnim gorionikom snage 5.500 BTU (britanska termalna jedinica), na ovom roštilju možete da spremite do osam burgera istovremeno. Opremljen je i sklopivim nogarama a ima i ručku za nošenje pa ga je lako transportovati na roštiljanje u prirodi, piknik i druge događaje na otvorenom.

Glavne karakteristike:

 1. Dovoljno velik za pripremu hrane za 4 osobe
 2. Sklapa se za 5 minuta bez upotrebe alata
 3. Koristi plinski kanister od pola kilograma

KUPI CUISINART CGG  

George Foreman električni roštilj za unutrašnju i spoljašnju upotrebu

Za veća druženja fantastična opcija je George Foreman električni roštilj za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Ovaj svestrani roštilj može da se koristi unutra i napolju, sa velikom površinom za roštiljanje od 0,15 m2 i kontrolama za podešavanje temperature za precizno pečenje. On takođe ima uklonjivo postolje i poklopac koji se zaključava za lako odlaganje i transport, a nelepljiva površina garantuje lako čišćenje nakon korišćenja.

Glavne karakteristike:

 1. Uklonjivo postolje
 2. Kontrole za podešavanje temperature
 3. Može da se koristi u stanovima
 4. Nagib za slivanje masti

KUPI GEORGE FOREMAN ELEKTRIČNI ROŠTILJ  

Ninja Foodi električni roštilj

Ninja Foodi kućni električni roštilj takođe je dospeo na ovu listu kao miljenik potrošača. Ovaj roštilj je predstavlja jednu svestranu kuhinjsku alatku sa nekoliko impresivnih funkcija. On ima izdržljivu, nelepljivu površinu za pečenje sa kontrolama za podešavanje temperature i može da izvrši različite kulinarske zadatke, od pečenja stejkova i burgera do grilovanja povrća pa čak i pečenja kolača ili hleba. Ali to nije sve, ovaj roštilj ima jedinstveni sistem za kontrolu dima koji vam omogućava da pravite ukusne, savršeno grilovane obroke bez potrebe za dvorišnim roštiljem. Zbog svojih kompaktnih dimenzija, ovaj električni roštilj je savršen za male stanove, sobe u studentskim domovima ili druge boravišne prostore gde je svaki kvadrat bitan, što ga čini vrlo vrednim dodatkom svakom domu.

Glavne karakteristike:

 1. Pametni sistem kuvanja: Ispecite meso savršeno svaki put, bez pogađanja
 2. Sistem za kontrolu dima za roštiljanje bez praktično imalo dima
 3. XL KAPACITET: Na rešetku može da stane do 6 stejkova, 24 mala hot-doga, meso i prilozi istovremeno i još toga.

KUPI NINJA FOODI ELEKTRIČNI ROŠTILJ  

Zojirushi EB-DLC10

Poslednji na našoj listi favorita je Zojirushi EB-DLC10 kućni električni roštilj, koji dolazi sa brojnim naprednim funkcijama. On ima elegantan i moderan dizajn, i posebno je napravljen za upotrebu u zatvorenom prostoru. Unutar ovog roštilja nalazi se moćni grejni element koji generiše više nego dovoljno toplote za pečenje različitih vrsta hrane sa lakoćom. Pored toga, roštilj ima nelepljivu površinu za pečenje koja je vrlo kvalitetno izrađena i laka za čišćenje, kao i jednu jedinstvenu funkciju u vidu podesivog termostata koji vam omogućava da podešavate toplotu u bilo kom trenutku tokom pečenja. Bilo da volite slabo ili dobro pečeno meso, ovaj roštilj vam pruža savršen nivo toplote koji garantuje savršeno pečeno meso svaki put.

Glavne karakteristike:

 1. Velika površina za pečenje dizajnirana da usmerava mast dalje od hrane za zdravo grilovanje
 2. Površina za pečenje presvučena titanijumskim i keramičkim nelepljivim premazom, jednostavna za čišćenje
 3. Elegantno kućište od nerđajućeg čelika, takođe jednostavno za čišćenje
 4. Bezbedan dizajn: ne zagreva se ako nije instaliran pravilno

KUPI ZOJIRUSHI EB-DLC10  

Bilo da ste iskusan roštiljdžija ili probijate led kad je u pitanju kupovina električnog roštilja, najbolji dvorišni električni roštilji za 2023. godinu nude impresivne funkcije i sposobnosti koje će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih roštilj majstora. Od kompaktnih i prenosivih do elegantnih high-tech roštilja, svi modeli sa ove liste će sigurno doneti gastronomsku revoluciju u vaše dvorište.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde