Od sada LG robot usisivači pod brendom MIELE

LG Electronics Inc. (LG) i Miele & Cie. KG (Miele) potpisali su ugovor kojim započinju dugoročnu saradnju i uzajamno deljenje tehnologija licenciranih patenata za robot usisivače.

Prema ugovoru, kompanija Miele će moći da proizvodi i prodaje robot usisivače koristeći patentiranu tehnologiju koju je razvio LG.
 
Ugovor o licenci uključuje upotrebu patentiranog LG indukcijskog signala za navođenje i infracrvenih signala koji omogućava robot usisivačima da se precizno vraćaju na svoje punjače. Ostali LG patenti koji se licenciraju odnose se na dodatke za prašinu i mešalicu.

LG ima više od 700 registrovanih patenata globalno povezanih sa robot usisivačima, što ga čini jednom od najnaprednijih i najcenjenijih brendova ovih modela usisivača. 

“LG ima dugu istoriju ulaganja u kućne aparate”, rekao je Jeon Saeng-giu, izvršni potpredsednik LG-ovog Centra za intelektualno vlasništvo. “Ugovori o licenciranju patenata sa vodećim brendovima omogućavaju većem broju potrošača da imaju koristi od kolektivne inovacije u industriji.”

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde