Dosta vam je bučnih, zagađujućih džet-skijeva?

Potpuno električni SL3 „vodeni bicikl“ novozelandske kompanije Manta 5 ima cenu od 10.000€ i dostiže maksimalnu brzinu od 20km/h.

Ovo plovilo neobičnog izgleda je neka vrsta džet-skija dizajniranog za ljubitelje vodenih sportova i avanturiste koji brinu o životnoj sredini. Ključna razlika je što ovaj bicikl ne izbacuje štetne gasove i ne ostavlja vodeni trag iza sebe. Ne treba vam prikolica, neverovatno je lak za vožnju, jednostavno je bolji u svakom smislu. Ovaj vodeni bicikl ima elektromotor sange 2,5 kW i Bluetooth kontroler za gas, a u najnovijioj izvedbi donosi i „Easy Launch“ tehnologiju koja vam omogućava da brže zaplovite u odnosu na prethodnu generaciju bicikla.

Sa maksimalnom brzinom od 20 km/h, vodeni bicikl SL3 nije baš brz kao redovni džet-ski ali zato ima druge prednosti. Možda nećete ploviti tako brzo, ali nije sve u divljanju po vodi, ima nešto i u uživanju u priobalskim predelima, rekama ili jezerima, a pritom sa ovim plovilom dobijate i besplatan solidan trening.

Cena od 10.000€ je slična ceni premijum e-bicikala koji su namenjeni za drumove, ali ovaj bicikl može da se personalizuje i prilagodi vozačima različite fizičke konstitucije. Zato možete da kupite jedan ovakav vodeni bicikl za celu porodicu jer mogu da ga voze i tata i mama i sin i ćerka.

SL3 može da se rasklopi u pet delova a u kompaniji Manta 5 kažu da „može da stane u svako vozilo kada oborite sedišta ili u prtljažnik većih terenaca“.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Ovo plovilo neobičnog izgleda je neka vrsta džet-skija dizajniranog za ljubitelje vodenih sportova i avanturiste koji brinu o životnoj sredini. Ključna razlika je što ovaj bicikl ne izbacuje štetne gasove i ne ostavlja vodeni trag iza sebe. Ne treba vam prikolica, neverovatno je lak za vožnju, jednostavno je bolji u svakom smislu. Ovaj vodeni bicikl ima elektromotor sange 2,5 kW i Bluetooth kontroler za gas, a u najnovijioj izvedbi donosi i „Easy Launch“ tehnologiju koja vam omogućava da brže zaplovite u odnosu na prethodnu generaciju bicikla. Sa maksimalnom brzinom od 20 km/h, vodeni bicikl SL3 nije baš brz kao redovni džet-ski ali zato ima druge prednosti. Možda nećete ploviti tako brzo, ali nije sve u divljanju po vodi, ima nešto i u uživanju u priobalskim predelima, rekama ili jezerima, a pritom sa ovim plovilom dobijate i besplatan solidan trening. Cena od 10.000€ je slična ceni premijum e-bicikala koji su namenjeni za drumove, ali ovaj bicikl može da se personalizuje i prilagodi vozačima različite fizičke konstitucije. Zato možete da kupite jedan ovakav vodeni bicikl za celu porodicu jer mogu da ga voze i tata i mama i sin i ćerka. SL3 može da se rasklopi u pet delova a u kompaniji Manta 5 kažu da „može da stane u svako vozilo kada oborite sedišta ili u prtljažnik većih terenaca“.