Najmlađi brend među TOP 3 u Evropi!!!

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona, u drugom kvartalu ove godine uspeo je da se izbori sa pritiscima tržišta. Prema najnovijem istraživanju Counterpoint-a realme je jedini brend pametnih telefona u top 5 brendova, koji je u drugom kvartalu 2022. zabeležio godišnji rast isporuke sa povećanjem od 21%, te je zadržao titulu najbrže rastućeg brenda pametnih telefona u Evropi.

Takođe, realme se po prvi put našao na Google i Kantar listi BrandZ TOP 50 kineskih globalnih brendova u 2022.“ , rangiranju koje se objavljuje svake godine i meri kako kineske brendove doživljavaju i vrednuju potrošači na 11 međunarodnih tržišta. Ove godine realme se prvi put pojavio na listi i osvojio specijalnu nagradu – „Najbolji novajlija sa uravnoteženim rastom“. Kako je realme najmlađi brend na listi Top 50, uključivanje u nju je pokazatelj sve većeg uticaja među publikom na domaćem i globalnom tržištu.

Kao najmlađi od Counterpoint-ovih imenovanih brendova, realme je pokazao svoju agilnost pozitivnom reakcijom na nove tržišne izazove, ali i pad globalne industrije pametnih telefona. „Ovo najnovije dostignuće odličan je primer napornog rada naših timova kako u Evropi, tako i globalno, ali i važna poruka ljubiteljima naših proizvoda: nastavljamo da Evropu shvatamo kao ozbiljno i važno tržište za kontinuirani rast naše kompanije. Nastavićemo da, kao i do sada, korisnicima pružamo inovativne i pristupačne proizvode sa vrhunskim performansama.” rekao je izvršni direktor kompanije realme za Evropu, Fransis Vong,

Realme je, u drugom kvartalu 2022. godine, u Evropi lansirao telefon sa najbržim punjenjem na svetu, GT NEO 3 sa 150W UltraDart punjenjem, kao i GT NEO 3T Dragon Ball Z – ediciju sa nesvakidašnjim dizajnom.

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime