BMW 330i G20 – Povratak Bavarca

Novi BMW Serije 3 je prostraniji, brži i ima bolje performanse

[vc_btn title=”Dosta savremene tehnologije radi udobnije i sigurnije vožnje,manuelni menjač nije u standardnoj ponudi,savršeno ležanje tela u sedištu, „Hey BMW“ poziva virtuelnog personalnog asistenta” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Gepek se teško koristi,personalni asistent je limitiran s odgovorima” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Može li BMW još jednom da isporuči ultimativnu mašinu kakva se očekuje od ove kompanije?

Tokom poslednje četiri decenije, Bavarski proizvođač sportskih automobila trpi ogroman pritisak da konstantno unapređuje ono što svi već vide kao reper u tom segmentu. To je surov zadatak. Unapređenje jedne oblasti često znači pravljenje kompromisa u nekoj drugoj oblasti.

Šesta generacije Serije 3 je stigla u martu, a novi BMW Serije 3 u G20 izdanju predstavlja odgovor za koji se u kompaniji nadaju da će se dopasti lojalistima, a i privući pažnju onih koji su u potrazi za novim četvorotočkašem.

Dolazeći model 330i je, sasvim očekivano, prostraniji, brži, veštiji i ima oštrije performanse.
Trend rasta automobila u ovom segmentu i dalje postoji.

BMW Serije 3 za 2019. godinu donosi međuosovinsko rastojanje veće za 4 cm i ukupnu dužinu veću za 6,6 cm. Kao takav, skoro je prerastao konvencionalne dimenzije kompaktne sportske limuzine.

Sa pozitivne strane, dodatno međuosovinsko rastojanje daje odgovor na uporne zamerke koje prate Seriju 3, a u vezi sa nedostatkom prostora na zadnjoj klupi.
Sada je moguće da putnik visine 183 cm ima dovoljno prostora za noge i stopala iza vozača visine 183 cm koji više ne mora da pomera sedište unapred.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde