Brelyon 8K OLED virtuelni monitor je poput VR kacige ali ne nosi se na glavi

Brelyon 8K OLED virtuelni monitor iliti ultrarealistični ekran obećava imerzivne vizuale kao kod VR kaciga, samo bez potrebe da stavljate bilo šta na glavu ili preko lica.

Ultrarealistični ekran je prvi desktop monitor koji nudi konformnu jednoočnu dubinu. To opušta cilijarne mišiće očiju pružajući veliki opseg dubine sa ogromnim vidnim poljem koje odgovara panoramskom virtuelnom ekranu od 122 inča na vašem stolu – savršeno za imerzivne vizualizacije i dugo korišćenje.

Gledajte na ovaj monitora kao na spoj VR kacige i redovnog monitora. Ova naprava liči na ogromnu VR kacigu ali bez trake za glavu.

Uređaj izgleda zavaravajuće mali ali otvor od 30 inča služi kao virtuelni prozor ka zapanjujućoj virtuelnoj slici od 122 inča sa dubinom koja je toliko prirodna očima da „opušta cilijarne mišiće oka u poređenju sa ravnim monitorima.“

To smanjuje naprezanje očiju, čime se omogućava udobno korišćenje tokom dužeg vremenskog perioda. Ovaj ekran može još da se pohvali aktivnim potiskivanjem buke iz okruženja i prostornim zvukom za potpuno udubljivanje u akciju.

Prvi primerci ultrarealističnog ekrana imaće cenu od 20,000$. Oni koji imaju taj novac da potroše mogu ga poručiti u pretprodaji i moraju avansno da uplate 50% cene.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde