Ultimate HGLS by HOFELE – zasnovan na modelu Mercedes-Benz GLS

HOFELE-Design, nemačka kompanija specijalizovana za modifikaciju putničkih Mercedes-Benz vozila je objavila informacije o svom najnovijem automobilu zasnovanom na modelu Mercedes-Benz GLS.

GLS je veliki SUV kompanije Mercedes-Benz, dostupan u konfiguracijama sa šest ili sedam sedišta i sa asortimanom benzinskih i dizel motora počevši od 350d pa povećavajući zapreminu i snagu sve do još ne predstavljenog modela GLS 63 AMG.

HOFELE nudi svoja poboljšanja vlasnicima svih GLS modela.
Ovde vidite model 400d koji su u kompaniji HOFELE transformisali iz standardnog Mercedes-Benz vozila u luksuzno opremljeni premijum SUV.

HOFELE ovaj nivo poboljšanja naziva „Ultimate Series“, a prepoznatljiv je po prelepoj dvobojnoj spoljašnosti.
Sa ekskluzivnom dvobojnom šemom bojenja i hromiranim HOFELE Mythos alu-felnama od 22 inča, model HOFELE Ultimate HGLS izgleda zadivljujuće spolja.

Ali vlasniku i njegovoj ili njenoj porodici i saputnicima će se posebno dopasti luksuzna transformacija u unutrašnjosti automobila za koju je zaslužna kompanija HOFELE.

Unutrašnjost standardnog modela GLS je prilično utilitarna, a unutrašnjost modela Ultimate HGLS predstavlja jedan od najviših nivoa kvaliteta i stila.

U kompaniji HOFELE su ukombinovali najnoviju tehnologiju kompjuterski navođenog štepanja i perforiranja sa najkvalitetnijom Napa kožom i alkantarom kako bi stvorili savremeni dizajn unutrašnjosti i kvalitetnu završnu obradu koja može da se poredi sa najboljim što segment premijum vozila ima da ponudi.

Vođenje računa o svakom detalju, uključujući elemente u kontrastnim bojama, nebo od alkantare i patosnice od jagnjeće vune koji čine model HOFELE Ultimate HGLS zaista jedinstvenim.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde