Novi AEHRA terenac redefiniše doživljaj unutar automobila

Smela strategija kompanije AEHRA da otključa sav potencijal koji EV platforma ima da ponudi ne samo da je rezultirala avangardnim dizajnom eksterijera, već je donela i revolucionarni koncept unutrašnjosti automobila. Izuzetno kratki prepusti ovog vozila, dugačko međuosovinsko rastojanje i potpuno ravan pod omogućili su dizajnerima kompanije AEHRA da naprave jedinstveno rešenje koje transformiše unutrašnjost vozila kako za vozače tako i za putnike.

Jedna od najinovativnijih karakteristika unutar kabine terenca kompanije AEHRA je jedinstveni HMI (Human Machine Interface) ekran koji se proteže čitavom dužinom komandne table i predstavlja pravu revoluciju u domenu automobilskog infotejnmenta.

Kada je ovaj terenac u pokretu, ekran je pozicioniran niže i prikazuje sve informacije koje su neophodne vozaču, kao što su brzina, domet, postavke grejanja i ventilacije i navigacija. Krajevi ekrana služe kao virtuelni bočni retrovizori koji prenose sliku visoke rezolucije sa dve bočne kamere koje se nalaze spolja. Kada je vozilo parkirano, putnici mogu da odaberu da podignu ekran i za tren oka pretvore ovo AEHRA vozilo u kućni bioskop ili kancelariju.

Što se tiče estetike, sedišta izgledju poput onih u superautomobilima i pružaju odličnu podršku vozačima koji žele maksimalno da eksploatišu izvanredne performanse ovog terenca i ultraagilno upravljanje. Međutim, sedišta su dosta svojih odlika, poput male mase, snažne konstrukcije i optimalnog komfora, takođe pokupila iz aeronautičke industrije.

Napravljena od aluminijuma, kompozita ugljeničnih vlakana koji se može reciklirati i kože, sedišta pružaju nivo komfora koji je rezervisan za putnike koji lete prvom klasom. To je još primetnije ljudima koji sede pozadi, gde zahvaljujući postojanju pregršt prostora za noge, putnici mogu da nagnu svoja sedišta unazad i komotno odmore ako to požele, budući da AEHRA terenac garantuje opuštajuću vožnju sa ultraniskim nivoom buke.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde