CES 2020: BMW i3 Urban Suite – #PromeniSvojuPercepciju

BMW grupa predstavlja svoj vizionarski pristup stvaranju doživljaja mobilnosti u budućnosti.

Sedam godina BMW i3 igra ulogu ambasadora uživanja u električnoj vožnji, održivosti i pametnoj povezanosti u urbanim sredinama.

Ove osobine su ga učinile najprodavanijim električnim automobilom na svetu u segmentu kompaktnih premijum modela.

Sada je BMW grupa na ovogodišnji CES sajam u Las Vegasu donela BMW i3 Urban Suite, predstavivši doživljaj mobilnosti krojen u potpunosti prema specifičnim potrebama putnika.

Da bi se ovo postiglo, standardni BMW i3 je doživeo potpunu transformaciju (samo su vozačevo sedište i komandna tabla ostali nepromenjeni) pa enterijer u ovom automobilu sada pruža opušteni sećaj kao da se nalazite u butik hotelu.

Cilj je bio da se napravi primamljiv prostor u kom će se putnik osećati veoma prijatno tokom vožnje – savršeno mesto za odmor, uživanje u zabavnim sadržajima unutar automobila ili mesto gde možete da se fokusirate na posao u opuštenom okruženju.

Ovo je postignuto dodavanjem, između ostalih stvari, velikog udobnog sedišta sa naslonom za noge, ekranom koji se spušta sa plafona i privatnom zvučnom zonom.

BMW i3 Urban Suite takođe predstavlja logičan korak napred u nastojanju BMW grupe da kreira održivu mobilnost.

Ovo vozilo je zasnovano na holističkom pristupu odgovornog korišćenja resursa, koji obuhvata pogonski sklop sa nultom emisijom štetnih gasova, pažljivo odabrane materijale i proizvodni proces.

Tako imate spoj tkanine od recikliranih materijala, sertifikovanog drveta i kože obojene prirodnim sastojcima iz listova masline, dok su podnice napravljene od materijala koji se mogu ponovo reciklirati, u skladu sa principima cirkularne ekonomije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Sedam godina BMW i3 igra ulogu ambasadora uživanja u električnoj vožnji, održivosti i pametnoj povezanosti u urbanim sredinama. Ove osobine su ga učinile najprodavanijim električnim automobilom na svetu u segmentu kompaktnih premijum modela. Sada je BMW grupa na ovogodišnji CES sajam u Las Vegasu donela BMW i3 Urban Suite, predstavivši doživljaj mobilnosti krojen u potpunosti prema specifičnim potrebama putnika. Da bi se ovo postiglo, standardni BMW i3 je doživeo potpunu transformaciju (samo su vozačevo sedište i komandna tabla ostali nepromenjeni) pa enterijer u ovom automobilu sada pruža opušteni sećaj kao da se nalazite u butik hotelu. Cilj je bio da se napravi primamljiv prostor u kom će se putnik osećati veoma prijatno tokom vožnje – savršeno mesto za odmor, uživanje u zabavnim sadržajima unutar automobila ili mesto gde možete da se fokusirate na posao u opuštenom okruženju. Ovo je postignuto dodavanjem, između ostalih stvari, velikog udobnog sedišta sa naslonom za noge, ekranom koji se spušta sa plafona i privatnom zvučnom zonom. BMW i3 Urban Suite takođe predstavlja logičan korak napred u nastojanju BMW grupe da kreira održivu mobilnost. Ovo vozilo je zasnovano na holističkom pristupu odgovornog korišćenja resursa, koji obuhvata pogonski sklop sa nultom emisijom štetnih gasova, pažljivo odabrane materijale i proizvodni proces. Tako imate spoj tkanine od recikliranih materijala, sertifikovanog drveta i kože obojene prirodnim sastojcima iz listova masline, dok su podnice napravljene od materijala koji se mogu ponovo reciklirati, u skladu sa principima cirkularne ekonomije.