Rešite se novčanika i nosite svoje kartice i dokumenta u ovim maskama za telefone

Bilo da idete na posao, putujete na odmor, ili samo obavljate tekuće poslove, veoma retko ćete napustiti kuću bez dve stvari – vašeg telefona i vašeg novčanika.
Zato možete da koristite maske za telefone koje kombinuju ova dva nezaobilazna predmeta u jedan, koji je kompaktan i jednostavan za korišhttps://www.tech-lifestyle.com/wp-admin/post-new.php#edit_timestampćenje.

Može se slobodno reći da smo prilično zavisni od naših telefona.

S obzirom na to da ne možemo da živimo bez naših mobilnih uređaja, ima smisla da pretvorimo naše telefone u mini novčanike.

Ne samo da uvek držimo telefon uz sebe, već naša potreba da konstantno držimo telefon u ruci znači da je manja verovatnoća da ćemo izgubiti svoj telefon a samim tim i najvažnije predmete kao što su naša lična karta, kreditne kartice i slično.

Ispod smo vam predstavili tri veoma različite telefonske novčanik-maske u kojima možete da držite kartice, ključeve, keš i, u nekim slučajevima, još ponešto, i tako optimizujete svoj život i izbacite stvari na koje morate da mislite svaki dan.

Dve od tri maske sa ove liste mogu da idu na svaki telefon, postavljajući se direktno na telefon ili na masku, dok treća opcija služi i kao maska koja pruža dodatnu zaštitu za vaš telefon.

Telefonske novčanik-maske nisu samo odličan način da eliminišete potrebu za novčanikom, već su i odlične za korišćenje na poslu ili u teretani.

Većina ljudi drži telefon kod sebe kada su u kancelariji ili dok vežbaju. Sa telefonskim novčanik-maskama ćete bez problema moći da nosite karticu svoje firme koju koristite da biste ušli u zgradu, kao i člansku karticu za teretanu koju pokazujete kada ulazite u svoj fitnes centar.

Sa toliko maski za telefone na tržištu, može biti teško odlučiti se za onu pravu.
Preporučujemo vam da uzmete masku koja ima i dodatnu funkciju novčanika.

Pogledajte naša tri favorita ispod.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde