Prvi laptop kompanije Corsair pokretaće isključivo AMD procesori

Corsair predstavlja svoj prvi gejming laptop koji će koristiti isključivo Ryzen i Radeon čipsete.

Novi Corsair Voyager je prvi gejming laptop kompanije Corsair. On predstavlja plod partnerstva sklopljenog sa kompanijom AMD i AMD Advantage programom i imaće najnovije procesore iz Ryzen 6000 serije kao i grafičke kartice iz Radeon RX 6000 serije. Laptop ima ekran od 16 inča koji koristi WQHD+ tehnologiju, sa rezolucijom od 2960×1440 piksela i brzinom osvežavanja od 240 Hz.

Voyager ima 10 lako dostupnih S dugmića za prečice koji se mogu personalizovati. Te S dugmiće pokreće Elgato Stream Deck softver, i zamišljeni su da budu najpraktičniji za strimovanje uživo ili Zoom pozive. Ovi dugmići bi trebalo da budu dostupni i kada je laptop zatvoren, čime se korisniku omogućava da proveri nivo baterije pre paljenje uređaja. Laptop takođe ima tastaturu u punoj veličini sa pozadinskim RGB osvetljenjem, kao i FHD web kameru od 1080p i vrlo veliki trackpad.

Corsair Voyager laptop doći će u dve verzije što se tiče procesora, i to Ryzen 7 6800HS ili Ryzen 9 6900HS. Obe verzije biće uparene sa grafičkom karticom Radeon 6800M. Voyager laptop se može konfigurisati da ima do 64 GB DDR5 RAM-a i 2TB skladišne memorije a dolazi sa dva Thunderbolt 3 USB-C porta, jednim USB-C i jednim USB 3.2 Type-A portom, jednim SDXC čitačem kartica i jednim ulazom za slušalice od 3,5 mm.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde