Clone-A-Willy: Klonirajte svog vršnjaka i koristite ga kao seks igračku

Ne znamo kako drugačije to da kažemo osim onako kako jeste – Clone-A-Willy uradi sam komplet za pravljenje kalupa za penis i jaja je u suštini komplet za pravljenje dildoa. On vam omogućava da klonirate svog vršnjaka ili možda tuđeg, za potrebe uživanja neke treće osobe, ili možda za sopstvene potrebe?

Ne znamo čiji ćete penis koristiti ali morate da nađete „dobrovoljca“ (možda svoj, ili penis svog partnera?) i napravite kalup od njega, a onda, pa, napravite klon tog penisa. Krajnji proizvod biće pljunuti vlasnikov vršnjak, sa sve vibrirajućom funkcijom – zahvaljujući umetnom vibratoru koji u procesu izrade ubacite u svoj lažni penis.

Komplet se sastoji od praška za kalup koji je napravljen od alginata visokog kvaliteta koji se dobija iz morske trave i medicinskog silikona koji se može opisati kao zlatni standard u industriji seks igračaka.

Ako sve odradite kako treba, moći ćete da uživate u identičnoj replici svog penisa (ili tuđeg ako je neko drugi poslužio kao model). Ali kažu da proces nije jednostavan. Neki nisu uspeli da kloniraju svoj penis i to mora da ih je skrhalo.

Ali ako ste dovoljno hrabri da se upustite u kloniranje svog vršnjaka, možete kupiti Clone-A-Willy uradi sam komplet za pravljenje kalupa za penis i jaja na Amazonu za 55,70$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde