Samsung The Wall

“Samsung je posvećen stvaranju najinovativnijih ekrana za poslovne korisnike, pogotovo za one koji se bave izradom videozapisa i vođenjem brendova. Novi 2021 The Wall naš je najnapredniji i najsvestraniji ekran do sada, pružajući kompanijama potpunu kontrolu u stvaranju vlastitog poslovnog ambijenta”, izjavio je Hyesung Ha, viši potpredsednik Sektora za vizuelno poslovanje, Samsung Electronics.

Novi The Wall dolazi s inovativnim Micro AI procesorom koji analizira i optimizuje svaki kadar videozapisa kako bi se omogućila najveća moguća kvaliteta prikaza.

S mogućnošću korišćenja do 16 različitih modela neuronskih mreža, od kojih je svaki osposobljen za AI nadogradnju i Deep Learning tehnologiju, Micro AI procesor može optimizovati kvalitet slike do 8K rezolucije gde povećava kontrast i otklanja smetnje.

Black Seal tehnologija na The Wallu pokriva ekran na ujednačen način, stvarajući savršeno platno za prikaz čištijih nivoa crne boje s pojačanom dubinom, pružajući neusporediv kontrast i besprekorne detalje.

S maksimalnom svetlinom od 1600 nita, The Wall pruža kristalno jasan prikaz koji se ističe čak i u svetlim prostornim okruženjima.

Tehnologija Ultra Chroma stvara uže talasne dužine koje generišu boje u RGB spektru koje su dvostruko jasnije i preciznije od konvencionalnih LED dioda. Svaka LED dioda sada je do 40% manja, čime se povećava čisto crni razmak između piksela za poboljšanu ujednačenost boja i veći kontrast slike.

Ovogodišnji model lakše je postaviti unutar prostora zahvaljujući novim bežičnim priključcima i sveukupni dizajn bez okvira, što rezultira upola manjom dubinom kućišta.
Koristeći se modularnom tehnologijom, The Wall može se instalirati u različitim položajima, uključujući konkavni, konveksni, viseći, nagnuti i L-tip.

The Wall se može konfigurisati vodoravno za rezoluciju do 16K s rasporedom od 15.360 x 2.160 piksela, gde njegov veliki ekran meri preko 1.000 inča, čineći ga velikim platnom za prikazivanje sadržaja.

The Wall dolazi s Micro HDR i Micro Motion karakteristikama koje sadrže 20-bitnu mogućnost procesuiranja za pružanje stalne kvalitete slike za neometan prikaz sadržaja, bez obzira na lokaciju.

Sve karakteristike The Walla isporučuju se s najvećom nivoom bezbednosti.

Samsung 2021 The Wall dostupan je sada na odabranim tržištima širom sveta.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde