Novi TV svetski broj 1

Kvalitetom televizora i pažljivim pristupom svakom od tržišta na kojima posluje, ali i naprednim tehničkim opcijama svojih TV modela, Hisense je tokom decembra prošle godine uspeo da postane svetski broj jedan po obimu isporuka.

Kompanija Hisense, veoma cenjena i kod nas, za ovo ima i zvaničnu potvrdu!

Priznati Institut za istraživanje tržišta, AVC Revo, objavio je svoj novi mesečni Izveštaj o globalnim isporukama TV uređaja za decembar 2022. godine, koji je potvrdio da je broj globalnih isporuka Hisense televizora u poslednjem mesecu 2022. dostigao 2,326 miliona, što je bilo dovoljno za veliki uspeh i prvo mesto na svetu.

Hisense je tako oborio još jedan rekord, nakon što se već našao na drugom mestu po obimu TV isporuka na globalnom nivou – od januara do oktobra 2022. godine – i to u mesecu tradicionalnih kupovina, koji je jedan od najvažnijih tokom svake godine.

Takođe, prema podacima koje je objavio AVC Revo, Hisense televizori su tokom cele 2022. godine zauzeli 2. mesto u svetu, dok je njihov tržišni udeo dostigao 12,06%. Isporuka Hisense uređaja u inostranstvu porasla je za 12,2% u odnosu na prethodnu godinu, uz brz rast u Evropi, Japanu i na tržištima u razvoju širom sveta.

Na nedavno održanom FIFA Svetskom prvenstvu 2022, Hisense je skrenuo pažnju na brend i proizvode, osim kao partner i zvaničan sponzor ovog sportskog događaja, i svojom reklamnom kampanjom – Hisense televizori su broj jedan u Kini i svetski broj dva.

Tržišni uspeh i konstantan napredak Hisense je oduvek gradio na temelju beskompromisnog kvaliteta televizora, opremljenih vrhunskim i smislenim rešenjima koja kupcima pružaju mogućnost da budu u centru dešavanja onog što gledaju, ali i korak ispred svih, kada se radi o pametnoj tehnologiji.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Zvuk u novom svetlu – IKEA i Sonos...

Zvuk i svetlo su dva elementa sa snažnim...

LOUIS VUITTON HORIZON SILVER LIGHT UP ZVUČNIK

Od slušalica do pametnih satova i zvučnika, Louis...

HP ENVY Pro 6455 štampač za potrebe vašeg...

HP ENVY Pro 6455 multifunkcionalni štampač predstavlja ekonomičnu...

Dyson Lampa za lakše uspavljivanje

Brend Dyson i usisivači idu zajedno kao što...

Kako je LG pretvorio dom u muzički studio

Da li ste znali da i zvuk može...

Panasonic NOVA linija televizora za 2021.

Sledeći najavu vodećeg modela JZ2000 OLED televizora najavljenog...

Televizori za prave navijače

Nakon jednogodišnje pauze, konačno smo u mogućnosti da...

CES 2023: Bird Buddy se vraća sa novim...

Kompanija Bird Buddy, dobitnik nagrade za inovaciju na...

IFA 2022: Frižider koji popravlja raspoloženje

Na ovogodišnjem IFA sajmu, kompanija LG Electronics (LG)...

Sleepace sadrži uređaj za praćenje sna kod novorođenčadi

Ova prostirka analizira disanje i pokrete, i pali...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kvalitetom televizora i pažljivim pristupom svakom od tržišta na kojima posluje, ali i naprednim tehničkim opcijama svojih TV modela, Hisense je tokom decembra prošle godine uspeo da postane svetski broj jedan po obimu isporuka. Kompanija Hisense, veoma cenjena i kod nas, za ovo ima i zvaničnu potvrdu! Priznati Institut za istraživanje tržišta, AVC Revo, objavio je svoj novi mesečni Izveštaj o globalnim isporukama TV uređaja za decembar 2022. godine, koji je potvrdio da je broj globalnih isporuka Hisense televizora u poslednjem mesecu 2022. dostigao 2,326 miliona, što je bilo dovoljno za veliki uspeh i prvo mesto na svetu. Hisense je tako oborio još jedan rekord, nakon što se već našao na drugom mestu po obimu TV isporuka na globalnom nivou - od januara do oktobra 2022. godine - i to u mesecu tradicionalnih kupovina, koji je jedan od najvažnijih tokom svake godine. Takođe, prema podacima koje je objavio AVC Revo, Hisense televizori su tokom cele 2022. godine zauzeli 2. mesto u svetu, dok je njihov tržišni udeo dostigao 12,06%. Isporuka Hisense uređaja u inostranstvu porasla je za 12,2% u odnosu na prethodnu godinu, uz brz rast u Evropi, Japanu i na tržištima u razvoju širom sveta. Na nedavno održanom FIFA Svetskom prvenstvu 2022, Hisense je skrenuo pažnju na brend i proizvode, osim kao partner i zvaničan sponzor ovog sportskog događaja, i svojom reklamnom kampanjom - Hisense televizori su broj jedan u Kini i svetski broj dva. Tržišni uspeh i konstantan napredak Hisense je oduvek gradio na temelju beskompromisnog kvaliteta televizora, opremljenih vrhunskim i smislenim rešenjima koja kupcima pružaju mogućnost da budu u centru dešavanja onog što gledaju, ali i korak ispred svih, kada se radi o pametnoj tehnologiji.