Ekskluzivnost, dinamičnost i prostranost – Atributi novog BMW X7

Ekskluzivnost, dinamičnost i prostranost – to su atributi koji najbliže opisuju novopredstavljeni BMW X7.

Nove karakteristike vidljive su već na prednjem delu automobila koji poseduje podeljene farove i prepoznatljive, moćne, redizajnirane BMW bubrege koji mogu biti opcionalno osvetljeni.

Po prvi put je moguće poručiti aluminijumske točkove od 23 inča, a na zadnjem delu su primenjene uske svetlosne jedinice koje imaju trodimenzionalni izgled i pozadinsku grafiku.

Enterijer novog BMW X7 je luksuzan i prostran i u njemu se može uživati na tri reda sedišta (drugi red podrazumeva mesta za troje putnika, a opcionalno je moguće poručiti drugi red sa dva luksuzna sedišta).

Moderan stil i progresivna digitalizacija kabine ostvareni su pomoću inovativnog BMW zakrivljenog ekrana i nove generacije infotejment sistema BMW interfejsa 8.0.

BMW X7 poseduje i atraktivan Sky Lounge panoramski stakleni krov i Bowers & Wilkins Diamond Surround sistem ozvučenja koji putnicima pruža posebno, luksuzno iskustvo.

Novi BMW X7 dolazi u tri varijante pogona: BMW X7 xDrive 40i, BMW X7 M60i xDrive i BMW X7 xDrive 40d i po prvi put su svi opremljeni sa MHEV sistemom koji u najnovijoj verziji dodaje 9kW i dodatnih 200 Nm.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde