Prvi Sony 8K televizori u prodaji polovinom godine

ZG9 8K HDR Full Array LED TV nudi zapanjujuću 16 puta veću rezoluciju od Full HD rezolucije neuporedivog kvaliteta slike koji samo Sony može da pruži.

Modeli televizora od 98 i 85 inča biće dostupni u odabranim evropskim maloprodajnim objektima od juna.

Sony Europe je danas objavio cenu i dostupnost novih ZG9 8K HDR Full Array LED televizora iz MASTER serije.

Televizori MASTER serije kompanije Sony predstavljaju vrhunac kvaliteta slike koji je dostupan gledaocima u njihovom domu, u stanju su da prikazuju slike koje verno prenose zamisao stvaralaca.

MASTER serija je ime koje se daje samo najboljim televizorima kompanije Sony i pruža premijum kvalitet slike, boju, kontrast i jasnoću koje se približavaju onima koje pruža profesionalni monitor.

Televizori MASTER serije takođe poseduju Netflix Calibrated Mode i IMAX Enhanced kako bi dodatno obezbedili da se sadržaj realizuje shodno zamisli stvaralaca.

Televizori MASTER serije ZG9 8K HDR Full Array LED sadrže procesor za obradu slike X1 Ultimate najnovije generacije koji obezbeđuje precizne detalje i kontrast.

Procesor za obradu slike X1 Ultimate ima jedinstveni algoritam koji je posebno razvijen za rezoluciju 8K i može da inteligentno detektuje i analizira svaki predmet na slici što rezultuje izuzetnim detaljima i kontrastom, čime se postiže realističnija slika koja preciznije predstavlja zamisao stvaralaca.

Zvuk premijum kvaliteta takođe je ključni deo doživljaja gledanja, a model ZG9 sadrži i novi Sound-from-Picture Reality koji verno reprodukuje položaj zvuka na ekranu, tako da kada glumci govore deluje da zvuk dolazi direktno iz njihovih usta, a ne iz udaljenog zvučnika koji se nalazi u podnožju televizora.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde