Predstavljamo vam zadivljujući Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante

Svih 199 komada koliko će ih biti proizvedeno su već prodati!

Kada je Aston Martin predstavio model DBS 770 Ultimate, on je odmah najavio i kabrio verziju ali je prikazao samo kupe. Sada je došlo vreme da ovaj luksuzni britanski brend isporuči obećano i predstavljen je prelepi Volante sa otvorenim pogledom na nebo. Kabrio verzija biće nešto veći raritet pošto će biti proizvedena u samo 199 primeraka, dok je model sa fiksnim krovom napravljen u 300 primeraka.

Izgled je subjektivna kategorija, ali niko ne može da ospori da je ovo najmoćniji drumski Aston Martin ikada sa 5,2-litarskim twin-turbo V12 motorom koji isporučuje 759 KS i 900 Nm obrtnog momenta, i to pri opuštenom krstarenju na 1.800 opm.

Iako je cela serija rasprodata, Aston Martin se potrudio i napravio konfigurator sa velikim izborom boja za spoljašnjost i kabinu. Automobili posebnih serija retko dolaze uz mogućnost konfiguracije, ali ovaj možete da personalizujete i dodate hromirane detalje, crne značke ili čak možete da se opredelite za ceo paket od ugljeničnih vlakana, a možete čak i da naručite poseban set od četiri kožne putne torbe specijalno napravljene za DBS 770 Ultimate Volante.

Svaki Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante u kupe i kabrio verziji dolazi sa unikatnim felnama od 21 inča dizajniranim po uzoru na felne sa modela Valkyrie i jedinog ikada proizvedenog modela Victor. Te felne, koje deluju kao pravi pakao za očistiti, dolaze u satensko srebrnoj ili satensko crnoj boji, a ova druga verzija dolazi i sa dijamantskom završnom obradom. Za model 770 Ultimate Volante Aston Martin je pripremio Pirelli P Zero gume sa proporcijama 265/35 R21 napred i 305/30 R21 pozadi.

Najnoviji član DBS porodice ima fensi pločice na pragovima sa čuvenim krilima i posebnim logoom „770 Ultimate“ kao i serijskim brojem automobila koji ističe njegovu ekskluzivnost. Aston Martinova Q divizija može da zatamni ugljenična vlakna, napravi pletene umetke za kožna sedišta i doda različite grafike na karoseriju za još širi spektar opcija za personalizaciju.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Kada je Aston Martin predstavio model DBS 770 Ultimate, on je odmah najavio i kabrio verziju ali je prikazao samo kupe. Sada je došlo vreme da ovaj luksuzni britanski brend isporuči obećano i predstavljen je prelepi Volante sa otvorenim pogledom na nebo. Kabrio verzija biće nešto veći raritet pošto će biti proizvedena u samo 199 primeraka, dok je model sa fiksnim krovom napravljen u 300 primeraka. Izgled je subjektivna kategorija, ali niko ne može da ospori da je ovo najmoćniji drumski Aston Martin ikada sa 5,2-litarskim twin-turbo V12 motorom koji isporučuje 759 KS i 900 Nm obrtnog momenta, i to pri opuštenom krstarenju na 1.800 opm. Iako je cela serija rasprodata, Aston Martin se potrudio i napravio konfigurator sa velikim izborom boja za spoljašnjost i kabinu. Automobili posebnih serija retko dolaze uz mogućnost konfiguracije, ali ovaj možete da personalizujete i dodate hromirane detalje, crne značke ili čak možete da se opredelite za ceo paket od ugljeničnih vlakana, a možete čak i da naručite poseban set od četiri kožne putne torbe specijalno napravljene za DBS 770 Ultimate Volante. Svaki Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante u kupe i kabrio verziji dolazi sa unikatnim felnama od 21 inča dizajniranim po uzoru na felne sa modela Valkyrie i jedinog ikada proizvedenog modela Victor. Te felne, koje deluju kao pravi pakao za očistiti, dolaze u satensko srebrnoj ili satensko crnoj boji, a ova druga verzija dolazi i sa dijamantskom završnom obradom. Za model 770 Ultimate Volante Aston Martin je pripremio Pirelli P Zero gume sa proporcijama 265/35 R21 napred i 305/30 R21 pozadi. Najnoviji član DBS porodice ima fensi pločice na pragovima sa čuvenim krilima i posebnim logoom „770 Ultimate“ kao i serijskim brojem automobila koji ističe njegovu ekskluzivnost. Aston Martinova Q divizija može da zatamni ugljenična vlakna, napravi pletene umetke za kožna sedišta i doda različite grafike na karoseriju za još širi spektar opcija za personalizaciju.