Predstavljamo vam zadivljujući Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante

Svih 199 komada koliko će ih biti proizvedeno su već prodati!

Kada je Aston Martin predstavio model DBS 770 Ultimate, on je odmah najavio i kabrio verziju ali je prikazao samo kupe. Sada je došlo vreme da ovaj luksuzni britanski brend isporuči obećano i predstavljen je prelepi Volante sa otvorenim pogledom na nebo. Kabrio verzija biće nešto veći raritet pošto će biti proizvedena u samo 199 primeraka, dok je model sa fiksnim krovom napravljen u 300 primeraka.

Izgled je subjektivna kategorija, ali niko ne može da ospori da je ovo najmoćniji drumski Aston Martin ikada sa 5,2-litarskim twin-turbo V12 motorom koji isporučuje 759 KS i 900 Nm obrtnog momenta, i to pri opuštenom krstarenju na 1.800 opm.

Iako je cela serija rasprodata, Aston Martin se potrudio i napravio konfigurator sa velikim izborom boja za spoljašnjost i kabinu. Automobili posebnih serija retko dolaze uz mogućnost konfiguracije, ali ovaj možete da personalizujete i dodate hromirane detalje, crne značke ili čak možete da se opredelite za ceo paket od ugljeničnih vlakana, a možete čak i da naručite poseban set od četiri kožne putne torbe specijalno napravljene za DBS 770 Ultimate Volante.

Svaki Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante u kupe i kabrio verziji dolazi sa unikatnim felnama od 21 inča dizajniranim po uzoru na felne sa modela Valkyrie i jedinog ikada proizvedenog modela Victor. Te felne, koje deluju kao pravi pakao za očistiti, dolaze u satensko srebrnoj ili satensko crnoj boji, a ova druga verzija dolazi i sa dijamantskom završnom obradom. Za model 770 Ultimate Volante Aston Martin je pripremio Pirelli P Zero gume sa proporcijama 265/35 R21 napred i 305/30 R21 pozadi.

Najnoviji član DBS porodice ima fensi pločice na pragovima sa čuvenim krilima i posebnim logoom „770 Ultimate“ kao i serijskim brojem automobila koji ističe njegovu ekskluzivnost. Aston Martinova Q divizija može da zatamni ugljenična vlakna, napravi pletene umetke za kožna sedišta i doda različite grafike na karoseriju za još širi spektar opcija za personalizaciju.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde