Bubice Nothing Ear (2) sada imaju sertifikovani Hi-Res zvuk od 24 bita

Bubice Nothing Ear (1) imaju naslednika koji se zove Nothing Ear (2). Nove Nothing Ear (2) bubice odbacile su drajvere drugih proizvođača u korist vlasničkog posebno napravljenog drajvera od 11,6 mm koji isporučuje zvuk studijskog kvaliteta sa više basa i još bogatijim visokim notama.

Nove Nothing Ear (2) bubice imaju dizajn sa dve komore za besprekorniji protok vazduha koji omogućava „jasniji i čistiji zvuk“. A sada imaju i sertifikovani Hi-Res zvuk za reprodukciju do 1 Mb/s, sa podržanim frekvencijama do 24bit/192 kHz. Kada tome dodate LHDC 5.0 kodek, dobijate moćan, čist zvuk bez oštećenja kvaliteta.

Nove prave bežične bubice kompanije Nothing takođe imaju i aktivno potiskivanje buke do 40 dB koje može da potisne 2,5x glasniju buku od modela Ear (1). One nude tri nivoa aktivnog potiskivanja buke koje možete sami da birate ili možete da pustite Ear (2) bubice da to regulišu umesto vas. Izbor je vaš. Pored toga, korisnici mogu da naprave svoj lični profil slušanja u aplikaciji Nothing X kako bi imali svoj lični zvučni profil.

Ear (2) bubice podržavaju dualno povezivanje preko Bluetootha 5.3 i mogu pametno da se prebacuju između dva povezana uređaja. To znači da, kada ste povezani na laptop i smartfon, možete da slušate muziku preko laptopa a kada dođe poziv, zvuk se automatski prebacuje na telefon.

Estetski gledano, Nothing Ear (2) bubice nasledile su isti transparentni dizajn od svog prethodnika, ali su manje i lakše, a pritom imaju bolju bateriju. Svaka bubica opremljena je baterijom od 33 mAh a kutija za punjenje ima bateriju od 485 mAh. Sve ukupno imate do 36 sati slušanja. Kutija podržava i bežično punjenje i punjenje preko kabla.

Druge funkcije uključuju režim niskog laga za vrhunski doživljaj gejminga, IP54 otpornost na vodu i znoj (IP55 za kutiju), opažanje kada su bubice u ušima i kontrole na pritisak. Nothing ear (2) bubice su dostupne već sada po ceni od 149$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde