Panasonic LUMIX GX880 – Elegantan i moderan

LUMIX GX880 sa zadnjim monitorom koji se podiže na gore za atraktivno snimanje selfija visokog kvaliteta i 4K Video snimanja

Panasonic predstavlja novi Digital Single Lens Mirrorless fotoaparat (DSLM – digitalni fotoaparat bez ogledala sa jednim sočivom), LUMIX GX880, posebno prilagođen za snimanje impresivnih selfija.

Zahvaljujući praktičnom zadnjem monitoru koji se podiže na gore, novi LUMIX GX880 pruža napredne funkcije pored uobičajenih naprednih funkcionalnosti kao što je 4K snimanje video zapisa.

Digital Live MOS senzor od 16,0 megapiksela bez niskopropusnog filtera i tehnologija Venus Engine kombinuju se kako bi se dobile oštre slike visoke rezolucije sa finim detaljima visokog kontrasta, impresivne reprodukcije boja i visokom osetljivošću od maksimalnih ISO 25600.

Contrast AF sistem sadrži tehnologiju DFD (Depth From Defocus – dubina iz defokusa) i izvanredan je kako u brzini tako i u preciznosti jer digitalne signale između kamere i objektiva razmenjuje u maksimalnih 240 slika u sekundi, što za rezultat ima ultrabrz automatski fokus od oko 0,07 sekundi.

LUMIX GX880 snima glatke QFHD 4K video zapise u visokoj rezoluciji u 3840×2160 piksela pri 30p / 25p ili 24p u MP4.
Iskorišćavajući prednosti 4K tehnologije, korisnici mogu da uživaju u 4K PHOTO snimcima i u brojnim izvedenim funkcijama, kao što je Focus Stacking (slaganje fokusa), Post Focus (naknadni fokus) i Light Composition (kompozicija svetla).

Još više kreativne slobode pružaju funkcije Creative Control (kreativna kontrola), Creative Panorama (kreativna panorama) i Photo Style (stil fotografije) uključujući L.Monochrome režim.

LUMIX GX880 može da snima slike u RAW formatu i da ih razvija unutar kamere.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde