Predstavljamo vam ultraluksuzni 8K TV koji košta koliko i Porše

Luksuzni Bang & Olufsen 8K TV od 97 inča izgleda kao milion dolara, ali može biti vaš za svega $63,075.

Nova verzija televizora Bang & Olufsen Beovision Harmony dijagonale 97 inča vrlo jasno spada u cenovni rang „ako morate da pitate onda ne možete da ga priuštite“. Cena mu je $63,075, što je u rangu novog Poršea Macan, ali zato taj novi Porše nema 8K OLED panel od 97 inča u kabini, a ni ozvučenje koje ide uz njega.

Brend Bang & Olufsen je poznat po luksuznim proizvodima i interesantnim dizajnerskim rešenjima, a ovaj televizor nije ništa drugačiji: njegov dvokrilni motorizovani zvučnik spušta se i otkriva najveći OLED na tržištu koji je napravio LG, tako da možete očekivati tipično izvanredan kvalitet slike. Pored verzija u boji antracita, prirodnog aluminijuma i zlata, možete i da iskoristite usluge Bang & Olufsen Atelier servisa kako biste svom televizoru dali jedinstveni personalizovani dizajn.

Ovaj televizor je jedno pravo malo inženjersko čudo koje košta đavoljski puno i zauzima pola zida u dnevnoj sobi – ali ako su vam cena ili sam televizor preveliki, uvek se možete opredeliti za nešto skromnije i pristupačnije opcije iz ove linije: model od 65 inča u Melangé sivoj boji košta $19,425, a model od 77 inča u hrastovoj boji staje $24,075.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde