CES 2019: Heatworks Tetra samostojeća mašina za pranje sudova je sada dostupna u pretprodaji

Kompanija Tetra je udružila snage sa firmom Frog Design da napravi svoju prvu samostojeću mašinu za pranje sudova koja je povezana na internet, i koja je osmišljena da ljudima koji žive u malim stanovima omogući da uživaju u prednostima koje uživaju vlasnici velikih stanova ili kuća.

Ovaj uređaj je kompaktan, pa nećete moći da u njega stavite svo posuđe iz vaše kuhinje, ali je dovoljno velik da efikasno opere sudove koji su vam najpotrebniji, a da pritom ne zauzima previše prostora na radnoj površini. Plus, nećete više imati prljave sudove u sudoperi, što ovaj uređaj skoro odmah čini vrednim za imati.

Tetra ima providne zidove, što vam daje idealan pogled na proces pranja, ukoliko vas to interesuje, ali isto tako nudi i jedinstven izgled koji unosi malo stila u pranje sudova. Koncept ogoljenog dizajna ide dalje od proste estetike, te je tako korišćenje Tetra mašine za pranje sudova veoma jednostavno.

Sve što treba da uradite je da napunite donji deo mašine vodom i deterdžentom, stavite sudove na gornji deo, i uključite mašinu.

Možete da kontrolišete ceo proces putem mobilne aplikacije koja vam daje mogućnost da podešavate pritisak vode, cikluse pranja, i da podesite vreme kada želite da mašina počne sa pranjem. Nakon što mašina završi sa pranjem, samo ocedite prljavu vodu iz nje i ostavite sudove da se osuše.

Tetra je napravljena tako da ima što manji uticaj na životnu sredinu. Ciklusi pranja su kratki, a potrošnja električne energije je mala, tako da nikada ne morate da se osećate loše zato što obavljate svoje dnevne obaveze.

Ako želite da se domognete Heatworks Tetra mašine za pranje sudova, možete da je poručite u pretprodaji u prvom kvartalu 2019. godine. Koštaće vas 299 dolara, što je specijalna cena za one koji naruče mašinu unapred.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde