Creative Muvo 2c

Ovo je malecki Bluetooth zvučnik, onaj koji biste koristili da dobijete bolji zvuk sa vašeg telefona. Sadrži skoro neverovatan spektar funkcija, uključujući i MP3 plejer.

Zahvaljujući pametnom pasivnom radijatoru, Creative Muvo 2c je i pravo malo džepno čudovište.
Može da stane u jednu ruku, i debljine je svega nekoliko centimetara. Muvo 2c sa lakoćom staje u džep od kaputa, ili u zadnji džep farmerica.

Pod jedan, otporan je na prksanje, zahvaljujući gumenom poklopcu za portove sa strane. Ispod tog krilca naći ćete Aux ulaz od 3,5 mm, micro-USB ulaz za punjač i slot za microSD karticu.

Ovaj poslednji detalj je to što izdvaja Muvo 2c od ostalih primamljivih zvučnika – on može da služi kao pravi mali boombox plejer. Prebacite neku muziku na microSD karticu, uključite ga i on će automatski početi da pušta vašu muziku kada ga podesite na MP3 režim.

Ne postoji nikakav ekran koji bi vam omogućio da menjate albume – pesme samo idu jedna za drugom. Ali Muvo 2c je odličan način da kod sebe uvek imate omiljeni album ili dva, i sačuvaće vam dragocenu bateriju na telefonu. Čak može da pušta i FLAC fajlove.

Poslednja funkcija na ovom uređaju je „ubica“. Možete da utaknete Muvo 2c direktno u vaš laptop i on će se ponašati kao vaša zvučna kartica – i naravno, kao zvučnik.

Opcionalna Sound Blaster aplikacija (Windows/Mac) vam daje da primenjujete zvučne profile i podešavate ekvilajzer.

Muvo 2c ima bateriju koja može da izdrži 5-6 sati, što je sasvim ok trajanje baterije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Ovo je malecki Bluetooth zvučnik, onaj koji biste koristili da dobijete bolji zvuk sa vašeg telefona. Sadrži skoro neverovatan spektar funkcija, uključujući i MP3 plejer. Zahvaljujući pametnom pasivnom radijatoru, Creative Muvo 2c je i pravo malo džepno čudovište. Može da stane u jednu ruku, i debljine je svega nekoliko centimetara. Muvo 2c sa lakoćom staje u džep od kaputa, ili u zadnji džep farmerica. Pod jedan, otporan je na prksanje, zahvaljujući gumenom poklopcu za portove sa strane. Ispod tog krilca naći ćete Aux ulaz od 3,5 mm, micro-USB ulaz za punjač i slot za microSD karticu. Ovaj poslednji detalj je to što izdvaja Muvo 2c od ostalih primamljivih zvučnika – on može da služi kao pravi mali boombox plejer. Prebacite neku muziku na microSD karticu, uključite ga i on će automatski početi da pušta vašu muziku kada ga podesite na MP3 režim. Ne postoji nikakav ekran koji bi vam omogućio da menjate albume – pesme samo idu jedna za drugom. Ali Muvo 2c je odličan način da kod sebe uvek imate omiljeni album ili dva, i sačuvaće vam dragocenu bateriju na telefonu. Čak može da pušta i FLAC fajlove. Poslednja funkcija na ovom uređaju je „ubica“. Možete da utaknete Muvo 2c direktno u vaš laptop i on će se ponašati kao vaša zvučna kartica – i naravno, kao zvučnik. Opcionalna Sound Blaster aplikacija (Windows/Mac) vam daje da primenjujete zvučne profile i podešavate ekvilajzer. Muvo 2c ima bateriju koja može da izdrži 5-6 sati, što je sasvim ok trajanje baterije.