Creative Muvo 2c

Ovo je malecki Bluetooth zvučnik, onaj koji biste koristili da dobijete bolji zvuk sa vašeg telefona. Sadrži skoro neverovatan spektar funkcija, uključujući i MP3 plejer.

Zahvaljujući pametnom pasivnom radijatoru, Creative Muvo 2c je i pravo malo džepno čudovište.
Može da stane u jednu ruku, i debljine je svega nekoliko centimetara. Muvo 2c sa lakoćom staje u džep od kaputa, ili u zadnji džep farmerica.

Pod jedan, otporan je na prksanje, zahvaljujući gumenom poklopcu za portove sa strane. Ispod tog krilca naći ćete Aux ulaz od 3,5 mm, micro-USB ulaz za punjač i slot za microSD karticu.

Ovaj poslednji detalj je to što izdvaja Muvo 2c od ostalih primamljivih zvučnika – on može da služi kao pravi mali boombox plejer. Prebacite neku muziku na microSD karticu, uključite ga i on će automatski početi da pušta vašu muziku kada ga podesite na MP3 režim.

Ne postoji nikakav ekran koji bi vam omogućio da menjate albume – pesme samo idu jedna za drugom. Ali Muvo 2c je odličan način da kod sebe uvek imate omiljeni album ili dva, i sačuvaće vam dragocenu bateriju na telefonu. Čak može da pušta i FLAC fajlove.

Poslednja funkcija na ovom uređaju je „ubica“. Možete da utaknete Muvo 2c direktno u vaš laptop i on će se ponašati kao vaša zvučna kartica – i naravno, kao zvučnik.

Opcionalna Sound Blaster aplikacija (Windows/Mac) vam daje da primenjujete zvučne profile i podešavate ekvilajzer.

Muvo 2c ima bateriju koja može da izdrži 5-6 sati, što je sasvim ok trajanje baterije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde