Porsche Design Acer Book RS: Za drumske razbojnike sa mnogo stila

Porsche Design i Acer su napravili savršeni laptop za drumske razbojnike koji čvrsto veruju u „kompjuterisanje“ u pokretu, sa stilom.

Porsche Design Acer Book RS, kako su ga nazvali, spaja stil kompanije Porsche Design i moć Acer laptopova.

Ovo nije samo puki Acer laptop na koji je zalepljena Porsche Design nalepnica. On je više od toga (i definitivno više od modela Mate40 RS u svakom slučaju).

Nakon što vidi model Porsche Design Acer Book RS, svaki ljubitelj tehnologije odmah obavezno proveriti stanje na svom bankovnom računu.

Laptop dolazi u kompaktnom dijamantski sečenom metalnom kućištu sa ravnim ivicama i završnom obradom od ugljeničnih vlakana.

Dva dela laptopa povezana su šarkom koja blago podiže tastaturu kada se laptop otvori, omogućavajući bolje hlađenje i ergonomiju pri kucanju.

Unutra se nalazi Intel Core i7 procesor jedanaeste generacije sa Intel Iris Xe grafičkom karticom (opciono NVIDIA GeForce MX350 GPU), 16 GB RAM-a, 1 TB memorije i FHD IPS ekranom osetljivim na dodir dijagonale 14 inča sa antimikrobskim Corning gorila staklom.

Elegantni izgled upotpunjuje ultratanki okvir kućišta koji laptopu daje odnos ekrana i kućišta od 90%.

Porsche Design Acer Book RS je napravljen u saradnji sa kompanijom Intel i koristi Intel Evo platformu uz pomoć koje ispunjava ključne targete po pitanju konzistentnog odziva baterije, instant buđenja, trajanja baterije u stvarnom svetu i brzog punjenja.

Drugim rečima, dobre performanse su zagarantovane.

Druge karakteristike vredne pomena su tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, stakleni touchpad sa podrškom za multi-touch komande, dve bakarne toplotne cevi za hlađenje, dvopojasni Intel Wi-Fi 6 (Gig+) i mnoštvo priljučaka (HDMI, USB-C, Thunderbolt 4 i USB 3.2 Gen 2), logovanje preko otiska prsta uz Windows Hello, moderni standby režim i buđenje na glasovnu komandu, kao i baterija koja traje 17 sati sa podrškom za brzo punjenje kojim se omogućava 4 sata rada za svega pola sata punjenja.

Sve ovo dolazi u paketu koji je tanak 15,99 mm i težak 1,2 kg.

Porsche Design Acer Book RS i7 laptop dolazi sa trodelnim setom za putovanja koji uključuje Travel-Pack RS i Porsche Design Acer RS miš.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde