Gx Patch meri znojenje i hidrataciju

Gatorade sada zalazi izvan svoje uloge lidera na tržištu sportskih napitaka kako bi predstavio novi Gx Sweat Patch.

Nosivi uređaj za jednokratnu upotrebu se zalepi na ruku i analizira znoj koji se oslobađa tokom treninga.

Novi Gatorade Gx Sweat Patch je jedan od prvih ikada pametnih fitnes proizvoda za jednokratnu upotrebu, kako za tu kompaniju tako i za celo tržište.

Flaster se lepi na unutrašnji deo podlaktice leve ruke i puni se znojem dok trenirate. Kada završite sa trčanjem, dizanjem tegova ili nekom drugom vežbom, možete da pošaljete sve prikupljene podatke u prateću Gx aplikaciju za iPhone.

Aplikacija vam omogućava uvid u vaš jedinstveni profil znoja koji sadrži informacije o ukupnom nivou znojenja, gubitku natrijuma u podlaktici, telesnoj težini i vrsti ili intenzitetu treninga.

Krajnji cilj ovde je da se ponude saveti kako da na se na najbolji način hidrirate pre i posle treninga da biste ne samo maksimizovali svoj učinak, već i da biste izbegli grčeve i dehidriranost. Takođe, možete da vidite detaljnu analitiku vaše stope znojenja kao i nivo gubitka natrijuma i još mnogo toga.

S obzirom na to da su flasteri za jednokratnu upotrebu, nakon svakog treninga moraćete te nosive uređaje sa Bluetooth tehnologijom da bacite u smeće.

Gatorade napominje da je idealan vremenski period za nošenje Gx Sweat Patch flastera oko 30 minuta, tako da biste za intenzivnije treninge morali da koristite više od jednog flastera za maksimalno precizne rezultate.

Takođe, možete da se povežete sa aplikacijama Apple Health, Garmin, Strava i drugim popularnim fitnes ekosistemima za sinhronizaciju informacija i statističkih parametara koje dobijate na treninzima.

Sve to znači da Gatorade Gx Sweat Patch u svojoj trenutnoj formi neće zameniti vaš Apple sat ili drugi nosivi uređaj.

To je više pomoćni uređaj koji će iz vaših treninga izvući još više podataka i proslediti ih do vašeg smartfona.

Uređaj je u prodaji po ceni od 24,99 dolara za dva flastera.
Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde