Tetovirani Bulgari sat

Umetnost tetoviranja opet se prepliće sa jednom Bulgari kolekcijom, a iza svega stoje Chronpassion i Mo Kopoleta.

Bulgari je 2012. godine lansirao Octo Finissimo kolekciju, a već deset godina kasnije nema sumnje u legendarni status modela Octo Finissimo u modernom časovničarstvu. Ta kolekcija je puna komplikovanih satova koji drže razne rekorde i predstavlja odličnu platformu za horološka čuda i kolaboracije. Tattoo Aria je bio prvi model u seriji, sa tematikom vazduha, kao prirodnog elementa koji struji među oblacima. A sada poželite dobrodošlicu novom modelu koji je dizajnirao tatu majstor Mo Kopoleta i koji je dostupan isključivo u butiku Chronopassion Paris – u pitanju je Bulgari Octo Finissimo Tattoo Acqua sa prelepim prikazom moćnih okeanskih talasa.

Kod veoma tankog modela Octo Finissimo Tattoo Acqua, brojčanik, kućište prečnika 40 mm od peskiranog titanijuma i integrisana ultratanka narukvica sa skrivenom preklapajućom kopčom imaju laserski gravirane „tetovaže“, a jedino je korona pošteđena. Personalizovani providni poklopac kućišta pruža savršeni pogled na ultratanki (svega 2,23 mm) samonavijajući mehanički mehanizam BVL 138 sa platinastim mikrorotorom. Ovaj Finissimo kalibar je ukrašen Côtes de Genève linijama, zakošenim ivicama i cirkularnim šablonima. Sat ima rezervu snage od 60 sati i radi na 21.600 vibracija po satu. Kućište je debelo svega 5,15 mm (poput klasične verzije) i ima vodootpornost do 30 metara.

Koncept tetovaža na ovom novom modelu koristi se kao grafički element koji se proteže celom površinom sata. Ovoga puta, obline i morski pokreti su u kontrastu sa rigidnim dizajnom kućišta i narukvice, čime se dobija neočekivani dinamizam.

Bulgari Octo Finissimo Tattoo Acqua napravljen je u oganičenoj seriji od svega 30 komada koji su dostupni isključivo u Chronopassion butiku u Parizu. Cena je 26.000 evra. Za više detalja posetite www.bulgari.com.

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime