Rekordan broj nagrada za LG

Asocijacija potrošačkih tehnologija (CTA®) odala je priznanje kompaniji LG Electronics (LG) za revolucionarne inovacije u tehnologiji i dizajnu nizom CES 2021 nagrada za inovaciju.

U prvom redu su dve nagrade u kategoriji ‘Najbolji u Inovacijama‘ za tehnologiju u LG OLED TV uređajima i LG InstaView Door-in-Door frižiderima.

Pored ove dve glavne nagrade, kompanija LG će dobiti još desetine CES nagrada za inovaciju, što je najveći broj osvojenih priznanja za kompaniju LG na ovoj manifestaciji.

OLED TV tehnologija ponovo je nagrađena CES nagradom ‘Najbolji u Inovacijama‘, ovog puta u kategoriji igara.

Kompanija LG, kao neprikosnoveni lider u OLED televizorima, omogućila je neprevaziđeno iskustvo kućne zabave, pružajući najdublju crnu, najrealnije boje i beskrajan kontrast.

Posebno se ističu najnoviji LG proizvodi za zabavu, uključujući LG OLED, LG NanoCell, NEXSTGEN televizori i TONE Free slušalice.

Nekoliko kučnih aparata predvođenih LG InstaView Door-in-Door frižiderima će osvojiti nagrade na CES 2021, kao što su WashTower uređaj koji sadrži mašinu za pranje i sušenje veša u jednom, zauzima duplo manje prostora, a mnogo više veša može da opere i osuši.

Revolucionarni LG WING, prvi 5G telefon sa savitljivim ekranima predvodi više CES nagrada u kategotiji za mobilne telefone.

Ovo je prvi pametni telefon, u okviru LG Explorer projekta, koji pruža  ubedljio, novo iskustvo sa više ekrana na najnovijim 5G mrežama.
Model LG VELVET je takođe dobio nagradu, jer ima OLED Cinematic FullVision ekran od 6.8 inča, raznovrsne kamere i moćnu 5G brzinu, a uz to je i veoma povoljan.

Kompletna lista LG CES 2021 nagrada za inovacije biće objavljena zajedno sa LG CES konferencijom za štampu najavljenu za 08:00 ujutru 11. januara 2021 po lokalnom vremenu.

Konferenciju je moguće pratiti na web prezentaciji CES-a.

Lideri u industriji i zvezde u usponu okupiće se virtuelno od 11. do 14. januara kako bi predvodili buduće inovacije koje pokreću tehnološku industriju u stalnom razvoju.

Prvi potpuno digitalni CES 2021 biće platforma za lansiranje proizvoda, povezivanje sa globalnim brendovima i definisanje budućnosti industrije, omogućavajući tehnološkoj zajednici da bezbedno podeli ideje i predstavi proizvode koji će oblikovati našu budućnost.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde