Sićušni pikoprojektor pretvara zid u bioskopsko platno

YABER Pico T1 izgleda poput eksterne baterije, ali iza tog benignog izgleda krije se prilično impresivan pikoprojektor sa integrisanim Wi-Fi i Bluetooth povezivanjem koji može da pretvori ekran vašeg telefona u sliku od 70 inča. Pico T1 dolazi i sa ugrađenim zvučnikom, HDMI ulazom i dva USB-C porta za internet i napajanje, kao i dodacima kao što su eksterna baterija i magnetski tronožac. Čitav uređaj je težak svega 145 grama, sa debljinom od 1,3 centimetra i lagano staje u džep isto kao i smartfon.

Pico T1 ima dizajn koji podseća na iPod, onako pravougaoni sa točkićem osetljivim na dodir koji se nalazi u dnu i služi za sve komande. Postavite projektor na ravnu površinu ili ga montirajte na njegov tronožac, uključite ga i spremni ste da počnete da gledate sadržaje na slici dijagonale 70 inča. Pico T1 podržava i bežično i žičano povezivanje, omogućavajući vam da ga povežete na smartfon/tablet preko USB-C porta ili preko Bluetootha. HDMI port vam takođe omogućava da povežete druge uređaje, poput gejming konzola, laptopova ili kamera i projektujete slike i video sadržaje direktno na zid uz pomoć projektora Pico T1.

Proizvođač se hvali da je Pico T1 najtanji DLP projektor na svetu i tu je tvrdnju teško osporiti. Njegova mala debljina je definitivno prednost, ali ona dolazi sa asteriskom. Najveća mana projektora Pico T1 je to što podržava video snimke u 1080p rezoluciji ali ne projektuje u 1080p rezoluciji. Projektor emituje nativnu rezoluciju od 540p sa 110 ANSI lumena.

Na pravoj udaljenosti od zida, projekcija koju baca Pico T1 ima savršeni balans veličine slike, rezolucije i osvetljenosti, dajući vam projektor koji apsolutno vredi svaki dinar. Preko njega možete da gledate da gledate video snimke na You Tubeu, serije, a možete čak i da terate igrice na mobilnom telefonu ili Nintendo Switch konzoli, što je zapravo ono za šta je Pico T1 i napravljen. On je takođe dobar za prezentacije kada imate samo laptop i konferencijsku salu, a apsolutno je savršen za kampovanja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde